Trendy
válka na Ukrajině Extrémní proměny Survivor 2025 Ceny Anděl 2025

Tři znamení zvěrokruhu, která jsou největší gurmáni: Jídlo berou jako událost

+ Dalších 5 fotografií

Někteří lidé jedí proto, aby žili. Jiní zase žijí proto, aby jedli. A věřte nebo ne, i to, jaký máte vztah k jídlu, může souviset s vaším znamením zvěrokruhu. Která tři znamení patří mezi největší požitkáře?

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři milují inovace a nevšední zážitky – a gastronomie není výjimkou. S nadšením zkoušejí netradiční pokrmy, objevují exotické chutě, a pokud se pustí do vaření, dávají si záležet na každém detailu. Rádi také navštěvují street food festivaly, kde se bez zaváhání vrhnou na cokoli nového, protože jak sami říkají, „žijeme jen jednou“.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Býci a jídlo? To je láska na celý život. Už od dětství patřili mezi ty, kteří si více než běhání na hřišti užívali chvíle s párkem v rohlíku v ruce. Jsou skuteční gurmáni, kteří si rádi dopřejí kvalitní pokrmy a neváhají si za ně připlatit. Na druhou stranu jim ale nedělá problém sníst téměř cokoli – hlavně když mají plný talíř a spokojený žaludek.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Dobrodružná povaha Střelců se odráží i v jejich vztahu k jídlu. Nebojí se ochutnat skoro nic – a to i v případě, že se to na talíři ještě trochu hýbe. Řídí se heslem „zkusit se má všechno“ a s nadšením testují pokrmy, které jsou pro jiné tabu. Když je to dobré pro obyvatele země na druhé straně planety, bude to dobré i pro ně.

V galerii se dozvíte, jak to mají s gurmánstvím ostatní znamení.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy