Trendy
Výměna manželek 2024 Povodně 2024 Love Island 2024 5 let od smrti Karla Gotta

Týdenní horoskop: Blíženci se dočkají uznání, Býky strhne vášeň, Střelci budou muset o štěstí zabojovat

„Život začíná vždycky znova, když na podzim uvadne.“ —  Francis Scott Fitzgerald
Zdroj: Freepik
Předchozí Další
+ Dalších 8 fotografií
Horoskopy

Týdenní horoskop přináší astrologický výhled na první říjnový týden. Přečtěte si váš horoskop a zjistěte, co vám hvězdy přichystaly na období od 30. září do 6. října 2024. Na co se mohou těšit zrozenci jednotlivých znamení zvěrokruhu? Dozvíte se, jak se vám bude dařit nejen v práci, ale i ve vztazích.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Milí Vodnáři, tento týden se snažte najít rovnováhu mezi prací a odpočinkem. Pokud jste unavení, neváhejte si udělat volno. Přátelé vás pozvou na sportovní aktivity, které vám dodají energii a přivedou vás na nové myšlenky.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Vážené Ryby, hvězdy předvídají, že v práci stihnete dokončit všechny důležité úkoly, nemusíte se bát žádných komplikací. Pozor si jen dávejte na závistivého kolegu, který by na vás mohl chtít ušít nějakou levárnu.

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Drazí Berani, horoskop nabádá, abyste se v práci snažili o maximální nasazení. Nyní si nemůžete dovolit, aby vás někdo zastihl nepřipravené a něco vám mohl vytýkat. V soukromí se věnujte už jen relaxaci.


Býk (21. 4. – 21. 5.)

Milí Býci, pracovní činnosti budou stát hodně přemáhání. Pokud máte pocit, že už ten nápor nezvládáte, přerozdělte některé úkoly na kolegy. Když to půjde, něco odložte na další dny, musíte se šetřit.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Vážení Blíženci, tento týden se konečně dočkáte uznání za dobře odvedenou práci. Pokud jste slýchávali kritiku, snažte se na sobě zapracovat a vyniknout svými schopnostmi. Pokud se vám to podaří, budete mít ze svého úspěchu zaslouženou radost.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Milí Raci, hvězdy upozorňují, že jestli chcete se svým šéfem rozebírat finanční přilepšení, abyste si dali pozor na to, jakým stylem hovor povedete. Připravte si pořádně veškerou argumentaci, aby vás nic nezaskočilo.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Drazí Lvi, horoskop radí, že na sebe nemusíte v práci tolik upozorňovat. Věřte, že vaši kolegové i nadřízení o vás vědí už delší dobu. Podstatné je, jak za vás budou mluvit pracovní výsledky.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Milé Panny, dobře vnímejte, co se děje ve vašem okolí. Někdo totiž bude potřebovat vaši pomoc. Zkuste s ním mít co největší trpělivost a nenechte se vytočit tím, že vaše rady nepadnou ze začátku na úrodnou půdu. Vy dané problematice sice dokonale rozumíte, ale ostatní tolik ne.


Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Vážené Váhy, horoskop prozrazuje, že ještě než se dočkáte vytouženého volna, budete muset v práci vyřešit problém, který nastane. Nepanikařte, musíte jednat přímo chladnokrevně. Domů půjdete s pocitem, že jste zachránili situaci.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Drazí Štíři, horoskop prozrazuje, že v práci panuje výtečná atmosféra. Rozumět si budete jak s kolegy, tak se svými nadřízenými. Snažte se z toho vytěžit maximum. Jakmile dokončíte své povinnosti, vyrazte za relaxací.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Vážení Střelci, horoskop prozrazuje, že budete muset v práci zabojovat. Nevzdávejte se ani v případě, když se kolegové dají na ústup. Vytrvejte na svých stanoviscích a snažte se je podložit pádnými argumenty.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Drazí Kozorožci, horoskop přeje schůzkám a různým jednáním. Každého zaujmete přirozenou autoritou a originálními myšlenkami. Budete-li si i věřit, můžete prosadit všechno, co si jen budete přát. Tak směle do toho!

Co vás čeká ve vztazích, to se dozvíte v naší fotogalerii.

Pokud chcete vědět víc, přečtěte si váš měsíční horoskop ➔

Největší křivda Viki z Love Islandu. Drsný rozchod přes zprávu a totální ignorace

Související články

Další články

Nejnovější kauzy