Trendy
válka na Ukrajině kauza Kramný Honeymoon – líbánky k nepřežití

Týdenní horoskop: Vodnáři si užijí milostné hrátky, Blíženci budou hledat kompromis

Když se podaří, co se dařit má.
Zdroj: Freepik
Předchozí Další
+ Dalších 8 fotografií
Horoskopy

Týdenní horoskop přináší astrologický výhled na další prázdninový týden. Přečtěte si váš horoskop a zjistěte, co vám hvězdy přichystaly na období od 15. do 21. července 2024. Na co se mohou těšit zrozenci jednotlivých znamení zvěrokruhu? Dozvíte se, jak se vám bude dařit nejen v práci, ale i ve vztazích.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Milí Vodnáři, pokud máte pocit, že v práci nejste dostatečně ohodnoceni, zkuste se soustředit na nové výzvy a projekty. Snažte se dostat na pozici, kde budete spokojeni s prací i výdělkem. Při tom ale nezapomínejte na odpovědnost a pečlivost.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Vážené Ryby, hvězdy vás povzbuzují, abyste si v práci promluvili se svým nadřízeným o svých dalších plánech, které jsou pro vaši kariéru důležité. Zavažte se, že uděláte maximum pro to, abyste je doopravdy uskutečnili.

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Drazí Berani, horoskop prozrazuje, že nejspíš obdržíte informaci, která se týká vašeho finančního ohodnocení, mohli byste si přilepšit. Jestli jste očekávali víc, tak se rychle vraťte zpátky na zem, to byste se už přeceňovali.


Býk (21. 4. – 21. 5.)

Milí Býci, bude se vám dařit skvěle. V práci panuje výborná nálada, dokonce i u šéfů, tak toho využijte k prezentaci svých nápadů. Inspirujte se lidmi, kteří už to někam dotáhli, nemějte obavu požádat je o konzultaci.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Vážení Blíženci, jestli se domníváte, že se někomu zalíbila vaše pozice v práci, tak tomu jen nečinně nepřihlížejte. Víte přece, kolik úsilí vás stálo, že jste tam, kde jste. Dotyčný člověk navíc nehraje fér a ohrožuje vaši pověst.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Milí Raci, tento týden se vám bude dařit na obchodních schůzkách, kde získáte užitečné kontakty pro další aktivity. Pokud vás kolegové pozvou po práci na skleničku, neměli byste odmítat, alespoň se o něco lépe poznáte.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Drazí Lvi, můžete očekávat úspěchy na pracovním poli. Zase byste se ale neměli tolik vytahovat před ostatními kolegy, nabídněte jim raději svou pomoc a podporu. Po práci můžete společně zajít do baru na skleničku.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Milé Panny, hvězdy prozrazují, že vás v práci čekají změny. Nadřízení nastolí trochu jiná pravidla, tak se tomu budete muset přizpůsobit. Nevyhýbejte se společenskému životu, poznáte zajímavé lidi a získáte užitečné kontakty.


Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Vážené Váhy, horoskop odhaluje, že před tím, než si užijete zasloužený odpočinek, budete muset v práci vyřešit náhle vzniklý problém. Nedělejte paniku, jednejte klidně a uváženě. S pocitem hrdosti na svůj úspěch se pak můžete odebrat na zaslouženou dovolenou.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Drazí Štíři, využijte tento týden k obchodním jednáním, měli byste úspěšně vyřešit všechno ohledně finančních záležitostí. Naskytne se vám příležitost, která se už nebude opakovat. Večer bude přát společenským setkáním.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Vážení Střelci, hvězdy vás nabádají, abyste si soukromé věci netahali do práce, platí to samozřejmě i naopak. Poslední dobou máte ve všem zmatek a začíná se to projevovat na vámi předváděných výkonech.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Drazí Kozorozi, připravte se na to, že se na vás v práci budou valit problémy ze všech stran. Hlavně nepanikařte, dejte si záležet na perfektní organizaci, abyste mohli všechny nepříjemné záležitosti zdárně vyřešit.

Co vás čeká ve vztazích, to se dozvíte v naší fotogalerii.

Pokud chcete vědět víc, přečtěte si váš měsíční horoskop ➔

Nekonečné trápení Bořka Slezáčka. Seknul s alkoholem, bojovat s ním bude ale do konce života

Související články

Další články

Nejnovější kauzy