Trendy
válka na Ukrajině Výměna manželek 2024 MS v hokeji 2024 Survivor 2024 - aktuálně

Tyhle kočičky se utkají o titul Miss České republiky! Která z nich se stane novou českou královnou krásy?

Finálová desítka krásek.
Zdroj: se souhlasem Miss Czech Republic
+ Dalších 6 fotografií
krasotinky

Už za pár hodin se mohou všichni milovníci ženské dokonalosti těšit na vyhlášení nové královny krásy pro rok 2022. O titul nejpohlednější dívky našich luhů a hájů se v sobotu utká deset krásek, které předvedou své ideální míry, důvtip, talent a v neposlední řadě rétorické schopnosti a pohotovost. Která z letošních finalistek získá vytouženou korunku a s ní i titul MISS CZECH REPUBLIC? Svou favoritku si můžete vybrat v naší galerii.

Kouzlo vysněné korunky

Dostat se mezi deset nejkrásnějších dívek České republiky je pro finalistky oblíbené soutěže krásy samo o sobě jedním z životních úspěchů. Většina z nich totiž po třpytivé korunce vítězek touží už odmalička. Stát se profesionální kráskou pro ně znamená alfu a omegu šťastného a spokojeného života. Movitý podnikatel nebo úspěšný sportovec po jejich boku budou už jen sladkou třešničkou na dortu otevřených bran do světa showbyznysu, blesků fotoaparátů a cestování po celém světě. Ruku na srdce, kdo by si nepřál žít alespoň chvíli život jako vystřižený ze scénáře hollywoodského filmu?

Proto je tu i letos slavnostní vyhlášení nejkrásnější dívky naší země, která usedne na pomyslný trůn královny krásy roku 2022. O korunku z dílny ŠENÝR Bijoux se již tuto sobotu 7. května utká desítka krasavic z různých koutů Čech, Moravy i Slezska. Slavnostní atmosféru finálového galavečera 13. ročníku prestižní soutěže si mohou diváci vychutnat v přímém přenosu prostřednictvím televizních obrazovek stanice Nova Fun.

A jaké dívky se probojovaly až do samotného finálového večera a mají šanci zapsat se do historie české krásy? Těšit se můžete na Michaelu Macháčkovou (20) z města Rtyně v Podkrkonoší, Hanu Dědkovou (21) z Ostravy, Adélu Maděryčovou (23) z Břeclavi, Krystynu Pyszkovou (23) původem z Třince, Terezii Jastrzembskou (21) z Karviné, Markétu Mörwickovou (18) z Prahy, Zuzanu Klečkovou (21) z Kunčiček u Bašky, Kristýnu Malířovou (23) z Čížkovic a Karolínu Syroťukovou (20) z Chabařovic.

Perfektní program

O moderování celého večera se postará Ondřej Novotný (44) s Innou Puhajkovou (36), na pódiu se ale objeví i řada hudebních hvězd. S mikrofonem v ruce to rozbalí nejen popová diva Dara Rolins (49), ale i půvabná zpěvačka Monika Bagárová (28) či Pražský filmový orchestr.

Organizátoři soutěže v čele s ředitelkou Taťánou Makarenko (32) si tentokrát připravili opravdovou specialitku, která v historii Miss Czech Republic je naprostou novinkou. Novopečenou Miss Supranational Czech Republic 2022 bude korunovat vítězka světové grandslamové soutěže Miss Supranational 2021 Chanique Rabe z Namibie. Dalším významným hostem bude čerstvě korunovaná Top Model of the World Natálie Kočendová, která společně s namibijskou kráskou zasedne mezi členy odborné poroty.

Další rána pro Veronicu Biasiol. Po vlně hejtů během Miss jí ublížila vlastní maminka. Kráska přiznala velké zklamání

Související články

Další články

Nejnovější kauzy