Trendy
Karel Heřmánek Love Island 2024 Výměna manželek 2024 Clash of the Stars 9

Uzlinka z Pelíšků je těhotná: Silvie Maryško čeká holčičku, termín porodu má v symbolickém datu

Jiří a Sylvie byli pořád v objetí.
Zdroj: eXtra.cz Pavel Dvořák
Předchozí Další
+ Dalších 6 fotografií
Těhotenství

Herečka Silvie Maryško (39), známá svou nezapomenutelnou rolí Uzlinky v Pelíškách, čeká první dítě. Radostnou zprávu potvrdila v pořadu Na kafeečko. S manželem, hercem Jiřím Maryškou (44), čekají holčičku.

Herečka Silvie Maryško se proslavila v legendárních Pelíškách jako malá Uzlinka s kuší. Silvie se objevila i v dalších snímcích, jako třeba Bídníci, Jak se dělá opera, nebo seriálech Rodinná pouta a Velmi křehké vztahy. Přesto ji mají diváci nejvíce spjatou právě s oblíbeným filmem Jana Hřebejka.

Nyní oznámila herečka tu nejkrásnější novinku. Čeká totiž svého prvního potomka. Jsem v očekávání, těšíme se a zároveň jsme zvědaví, jaké to bude, je to poprvé,“ prozradila moderátorce Milušce Bittnerové v pořadu Na kafeečko. „Když jsem to doma oznámila, bylo samozřejmě nadšení. Ne, že bychom to plánovali a řešili, to ne, ale když jsme se před necelými 2 roky brali, říkali jsme si, že to k tomu spěje. Nakonec se mi i podaří porodit do 40. narozenin, což jsem si říkala, že by bylo fajn stihnout. Kulatiny oslavím po šestinedělí,“ doplnila šťastná herečka.

Maryško má termín v listopadu

V pořadu Maryško dále prozradila, že původně mysleli, že budou mít chlapečka. My jsme takzvaní 'havloidi', jak se tak říká, a máme i termín 17. listopadu. Všichni známí říkali, že si to Jirka určitě plánoval. Takže původně to měl být Ferdinand, jako Ferdinand Vaněk. Pak proběhlo trochu překvapení a přemýšleli jsme nad F F F a vyšla Františka. Chtěli jsme pohlaví znát, abychom se na to připravili,“ prozradila.

V roce 2022 se Silvie, tehdy ještě Koblížková, zasnoubila s hercem Jiřím Maryškou, který hrál třeba ve filmech Modrý tygr, Jak básníci čekají na zázrak nebo Po čem muži touží, jak psal tehdy web Aha! „Nikdy jsem nechodila s hercem, říkala jsem si, že nejsem blázen. No a pak jsem si Jirku vzala, ale on je takovej jinej herec, neprožívá se, což jsem se u herců bála, to on tak nemá. Je strašně vtipnej a je to krásný,“ prozradila v pořadu. Ještě ten samý rok se dvojice vzala a nyní se těší na vytouženého potomka.

Clash of the Stars čekají radikální změny. Le Sy potvrdil, že organizace kvůli skandálům přitvrdí

Související články

Další články

Nejnovější kauzy