Trendy
válka na Ukrajině StarDance 2024 Výměna manželek 2024 Love Island 2024

Válečná sekera zakopána: Vincent a Agáta se usmířili na narozeninách Veroniky Žilkové

Agáta se zřejmě usmířila s Vincentem na narozeninách jejich maminky.
Zdroj: koláž eXtra.cz/Pavel Dvořák/Herminapress
Předchozí Další
+ Dalších 12 fotografií
usmíření

Zdá se, že rivalita mezi Vincentem Navrátilem (27) a jeho sestrou Agátou Hanychovou (39) je pryč. Společně se totiž objevili na narozeninové oslavě jejich maminky Veroniky Žilkové (63), kde to vypadalo, že je opět vše zalité sluncem. Kdo ale chyběl, byl přítel Veroniky Josef Holomáč. S rodinným snímkem se Žilková pochlubila na svém Instagramu.

Narozeninová oslava Veroniky Žilkové se nesla v rodinném duchu. Herečka sdílela fotku na svém Instagramu, na které je se svými potomky - Cyrilem Navrátilem, Kordulou Stropnickou, Agátou Hanychovou, Vincentem Navrátilem a osvojeným synem Honzou. "Moje milované děti," napsala. Jedna zásadní osoba na snímku chybí, a to Veroniky přítel Josef Holomáč.


Rivalita mezi Agátou a Vincentem je tatam

Možná to tak herečka zamýšlela, že své 63. narozeniny oslaví pouze v rodinném kruhu. Kdo ví. Fanoušky každopádně překvapilo, že se vedle sebe objevili Agáta s Vincentem. Ti se totiž nedávno pohádali až tak ošklivě, že dokonce zrušili svůj podcast Bez pózy. „Já si myslím, že je hrozně nafoukaný,“ řekla Agáta o Vincentovi, který předtím v rozhovoru pro Expres zmínil, že mu začínají vadit sestřiny kauzy, které se promítají i do jeho soukromého života.

A i když to vypadalo, že se sourozenci usmíří až za hodně dlouhou dobu, tak válečnou sekeru zakopali mnohem dříve. Na rodinném setkání rozdávali úsměvy na všechny strany.

Doporučené video: Rozhovor s Veronikou Žilkovou:


Na oslavě se objevila i méně známá tvář, a to osvojený syn Honza, kterého Veronika vzala pod svá křídla ještě s jeho sestrou Markétou. Starala se o ně až do jejich plnoletosti. Před čtyřmi roky se mu narodila holčička Nella. Pro Veroniku to tenkrát byla radostná chvíle, prožívala totiž rozchod s velvyslancem Martinem Stropnickým.

Děláte si srandu? Provokatérka Julie z Ruže pre nevestu zamířila do Love Islandu a diváci zuří

Související články

Další články

Nejnovější kauzy