Trendy
Karel Heřmánek Výměna manželek 2024 Povodně 2024 Love Island 2024

Válka bývalých kamarádek: Agáta s Ornellou vrací úder Dominice Mesarošové a chystají další munici

Agáta Hanychová s Ornellou Koktovou vrací úder Dominice Mesarošové
Zdroj: Pavel Dvořák/Profimedia/koláž eXtra.cz
Předchozí Další
+ Dalších 12 fotografií
Drama na pokračování

Agáta Hanychová (39) s Ornellou Koktovou (31) jsou nyní terčem kritiky. Bývalá modelka Dominika Mesarošová (38) sdílela na sociálních sítích vyjádření, v němž popřela údajný vztah s podnikatelem Jaromírem Soukupem (55). Právě Agáta s Ornellou ve svém podcastu probíraly, že Dominika s Jaromírem zřejmě opravdu tvoří pár, což se snažily ve svém drbacím podcastu prokázat. Jenže všechno je, zdá se, úplně jinak.

Několik dní se hojně spekulovalo o tom, zda podnikatel Jaromír Soukup tvoří pár s bývalou modelkou Dominikou Mesarošovou. Dvojice totiž cestovala stejným letadlem ze španělské Marbelly do Prahy a při východu z letištní haly u sebe neměla Mesarošová žádné kufry.

Spekulace přiživila i Agáta Hanychová, která ve svém podcastu na placené platformě sdílela, že Soukup se nikdy nevrací do Čech s kufry, jelikož má ve Španělsku plně zařízenou vilu včetně šatníku. V podcastu společně s Ornellou Koktovou probíraly, že s největší pravděpodobností právě Mesarošová se Soukupem tvoří nový pár. „Se slunečními brýlemi a bez kufru... oni opravdu nečetli Agathu Christie, jak se lidi chovají, aby byli nenápadný, tohle je pěst na oko,“ smály se Dominice influencerky. Jestli je to pravda, zasáhlo mě to a Dominika je fakt prase,“ dodala Agáta.

Mesarošová ukončila přátelství s Hanychovou

Jenže všechno je nejspíš opravdu jinak a Dominika se s Jaromírem v letadle potkala čistě náhodou. To ostatně bývalá modelka potvrdila ve svém jediném vyjádření na Instagramu. „Na zpáteční cestě z Marbelly do Prahy jsem náhodně potkala pana Soukupa s dcerou Rozárkou. S panem Soukupem jsme prohodili pár zdvořilostních frází. Současně jsem napsala jako kamarádka kamarádce, žena ženě, maminka mamince Agátě Hanychové, že její dcerka je v pořádku a že cestu letadlem zvládla v poklidu. Agáta se mnou prohodila několik zpráv, kdy se mě dále dotazovala. To je vše,“ napsala Mesarošová.

„Od mého příletu mi Agáta nezavolala ani nenapsala. Zkoušela mi volat při svém živém vysílání. Dle mého názoru mají telefonické i SMS komunikace zůstat soukromé, odmítám být nápomocná byznysu postavenému na drbech a spekulacích, bez ověření pravosti informací. Věnuji svůj čas svému milovanému synovi, své práci a sobě. Svým pořadem mi však Agáta prokázala velkou službu, a to že je třeba se zamyslet nad tím, jací lidé mi mají patřit do života a jací již ne,“ dopsala modelka.

Doporučené video: Rozhovor s Ornellou Koktovou:

V komentářích se fanoušci začali okamžitě navážet do Agáty s Ornellou, že rozpitvávají neověřené informace, a ještě ke všemu Dominice pro nic za nic nadávají. Za pár minut se tak u příspěvku objevila obhajoba Ornelly Koktové. „Domi, neodpověděla jsi na esemesku a hovor ještě před nějakým natáčením. Mně jsi nezvedla telefon taky. Stačilo říct: 'Holky, nebuďte krávy, takhle to není.' A pouze se tomu celému jako obyčejné ženské zasmát. Nic víc. Ale to, že jsi prostě neodpovídala na soukromé SMS, nezvedala telefon a udělala jsi kolem sebe Berlínskou zeď... Tak jsi neudělala normální reakci kámošky. A to je právě ta škoda,“ napsala Ornella.

Agáta zanedlouho připsala emotikon tleskajících smajlíků a je jasné, že stojí za slovy své parťačky. Následně Hanychová ještě přidala na své sociální sítě krátké video, že se k celému dramatu později i s Ornellou vyjádří na jejich společné placené platformě. Tohle bude zřejmě ještě pořádně pikantní drama.

Aneta z Love Islandu kápla božskou. Prolomila hradbu mlčení o tom, zda měla v Česku celou dobu přítele

Související články

Další články

Nejnovější kauzy