Trendy
Výměna manželek 2024 Love Island 2024 5 let od smrti Karla Gotta StarDance 2024

Vášnivá líbačka Paulové, zamilovaný Hes i dojemná objetí. Co vám kamery StarDance neukázaly

Když kamery StarDance  zhasnou.
Zdroj: Tomáš Martínek/eXtra.cz
Předchozí Další
+ Dalších 61 fotografií
Zákulisí StarDance 2024

StarDance 2024 má za sebou první zahajovací večer, během nějž se na tanečním parketu představily všechny taneční páry letošní řady. Jakmile skončil přímý přenos, parket se okamžitě zaplnil přítomnými hosty, kteří byli pozváni na tuto jedinečnou událost. Na místě byla také redakce eXtra.cz, která zmapovala dění poté, co televizní kamery zhasly. Kdo se pochlubil drahou polovičkou?

Fanoušci populární taneční show StarDance se konečně dočkali a v sobotu večer s nadšením sledovali zahajovací večer nové, v pořadí již třinácté řady. Diváci se na Facebooku ve velké míře shodují, že letošní výběr je opravdu silný a bude těžké vybrat toho nejlepšího. Jako hlavní favorit byl podle sázkových kanceláří označen herec Oskar Hes.

Protože první večer nikdo z účastníků ještě nevypadává, na konci přímého přenosu si všichni mohli oddechnout, že vše mají zdárně za sebou. Jakmile se televizní kamery vypnuly a zhasla světla, na taneční parket se okamžitě nahrnuli všichni přítomní hosté, kteří pozdravili své kamarády, kolegy a nejbližší, již letos bojují o titul král a královna StarDance 2024.

Hes ukázal partnerku, Blažek manželku

Například herec Filip Blažek vzal na parket svou půvabnou manželkou Jolanu a dceru Johanku. S nadšením se pozdravil také s kajakářem Vavřincem Hradilkem, který loni obdržel pomyslnou bronzovou medaili. Herec Oskar Hes pozval na první večer nejen svou nestárnoucí maminku Marcelu, ale také krásnou přítelkyni, která není z herecké branže. To ale Oskarovi vůbec nevadí, jak nedávno uvedl v rozhovoru pro eXtra.cz.

Video: Podívejte se na rozhovor s Chili po skončení prvního přenosu StarDance

Jana Paulová vášnivě líbala manžela

Svou drahou polovičku ukázala také herečka Jana Paulová, která svého manžela Milana vášnivě políbila. Hvězda Kameňáku či seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 je nejstarší účastnice StarDance. Během prvního večera přitom obdržela od poroty největší počet bodů (24) a sklidila komplimenty nejen od všech porotců, ale také od většiny televizních diváků. Právem tedy byla plná emocí a zaplavená pocitem štěstí.

Na momenty bezprostředně po skončení StarDance se podívejte v naší fotogalerii.

Natalia z Love Islandu šije do Tadeáše a Dana: Obvinila je z falešnosti. Sama schytala hejty

StarDance 2024

Třináctá řada StarDance …když hvězdy tančí poběží v České televizi na podzim 2024. Na parketu poměří své taneční schopnosti deset osobností.

StarDance 2024 – soutěžící

Česká televize oznámila následující soutěžící: herečka Jana Paulová, zpěvačka Lucie Vondráčková, herečka Marta Dancingerová, kuchařka z MasterChefa Chili, šampionka bojových sportů Martina Ptáčková, herec Filip Blažek, spisovatel Patrik Hartl, herec Oskar Hes, paralympionik Jiří Ježek a hudebník Ondřej Ruml.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy