Trendy
válka na Ukrajině StarDance 2024 Výměna manželek 2024 Love Island 2024

Ve Výměně manželek to bude vřít. Anna nezvládne dvě nevychované děti, náhradní partner ji pošle na hotel

V dalším dílu Výměny manželek budou hrát prim nevychované děti. Tentokrát se prohodí maminka Anna (33), která zavítá doprostřed sídliště v Českých Budějovicích k rodince, která žije poměrně rychlým tempem, a druhá manželka Míša (29). Ta se dostane do Jevan do rodiny se dvěma temperamentními dětmi, které neposlouchají. Diváci se mohou opět těšit na vyhrocené situace, které nastanou mezi Annou a náhradním manželem Petrem. Ten ji raději pošle spát do hotelu.

První rodina je ze sídliště v Českých Budějovicích. Maminka Míša pracuje jako prodavačka v trafice a její partner Petr (32) se živí jako skladník. Společně žijí s Míšinými dvěma dětmi, desetiletou Markétou a tříletým synem Honzou, které má z předchozího vztahu. Jejich problémem je Petrova výbušnost a řvaní. Míša si navíc přeje, aby jí partner začal více pomáhat s domácností.


Druhý pár žije nedaleko Prahy v obci Jevany. Manželka Anna je na mateřské dovolené, její partner Pavel (35) pracuje jako dělník. Spolu mají dvě děti, dvouletou dceru Danuši a tříletého syna Filipa. Partneři spolu žijí pět let, za tu dobu to ale mezi nimi začalo hodně skřípat. Výměnu manželek berou jako svou poslední možnost pro záchranu vztahu.

Otec Petr pošle Annu do hotelu

Zatímco Míša cizí domácnost i dvě malé děti zvládá, Anna je ztracená. Nezvládá rychlé životní tempo rodiny. Děti ji nerespektují a neposlouchají. Anně dělá problém časné vstávání a vypravování dětí do školy. O všechno se tedy stará tatínek Petr. Ten je z náhradní manželky hodně zklamaný, dokonce se s ní dostane i do slovního konfliktu a pošle ji spát na hotel.

"Když se o ty děti nechceš starat, tak tu fakt nemusíš být. Promiň, není to shazování, ale realita. Celé čtyři hodiny jen sedíš a nic neděláš. To můžeš jít rovnou do hotelu," zlobil se skladník Petr.


Ve druhé rodině je Míša naopak vnímaná jako zlatá žena. Náhradní tatínek Pavel si ji chválí a říká, že mu jeho manželka ani nechybí. Přístup Míši se mu velice zamlouvá. Jejich syn Filip je totiž neposlušný, Míša si s ním ale dokáže poradit.

Celá situace se vyhrotí na konci pořadu, jak můžete vidět již tuto středu 23.10. na TV Nova.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy