Velikonoce za rohem, a tak potřebujete recept na parádní nádivku! Tahle je hitem internetu
Velikonoce se blíží, a tak je na čase zamyslet se nad tím, co vše na jarní stůl nachystáme. Bez nádivky to určitě nepůjde, proto se podívejte na superrychlý a superjednoduchý recept na nádivku.
Jaro je tu! Vše se pomalu probouzí a my ho konečně můžeme díky Velikonocům oslavit. Na jídelním stole by určitě neměl chybět beránek nebo nádivka Co ale zkusit tento rok trochu modernější formu tohoto pokrmu? Místo klasického pekáče vyzkoušejte malé zapékací mističky, uvidíte, že to bude příjemná změna, kterou všichni ocení.
Nádivku můžeme jíst jako přílohu k masu a nebo si ji vychutnávat samotnou spolu s kyselou okurčičkou. Nezapomeňte vyrazit i na kopřivy, ať se nám nádivka pořádně zelená a jarní tabule jen září. Užijte si první záblesky jara a určitě se neodbývejte. Přejeme vám krásné Velikonoce a dobrou chuť!