Trendy
válka na Ukrajině EURO 2024 Clash of the Stars 8 Festival ve Varech 2024

Velký červencový horoskop lásky: Vodnáři si budou užívat zájem druhých, Berani se rozejdou

horoskop lásky, láska, pár, žena, muž
Zdroj: Freepik
Předchozí Další
+ Dalších 8 fotografií
HOROSKOP LÁSKY

Červenec s sebou přináší kromě teplého počasí také mnoho příležitostí se seznámit. Lidé jsou setkávání všeobecně více nakloněni. Usměje se štěstí i na vás? To se dozvíte v našem červencovém horoskopu lásky!

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

V červenci se můžete těšit na pár příjemných situací. Pokud jste ve vztahu, potěší vás pozornost vašeho druha, kterou vás zahrne především ke konci měsíce. Single Vodnáři zase pocítí zájem ze strany druhých a budou si to náležitě užívat.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

S létem v plném proudu se vám výrazně rozšíří vaše obzory. Nebojte se seznamovat a získávat kontakty, i když jste právě zadaní. Všechno nemusí skončit v posteli. Nezadané ryby to mají v tomto ohledu mnohem snadnější.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Až se zase budete ptát, kdo stojí za vaším dalším rozpadlým vztahem, podívejte se do zrcadla. Nemůžete házet vinu vždy jen na druhé. Totéž platí i pro zadané. Než se zase do něčeho vrhnete, raději se zamyslete, zda je to vážně to pravé ořechové.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

S létem na vás dolehla letní únava. Ne že byste ho přímo chtěli proležet v posteli, ale na koupališti, to už by šlo. A přitom vyhlížet sexy plavčíky či plavčice. Zadaným Býkům by pak stačilo válet se u bazénu se svou drahou či drahým.

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Těšte se na vášnivá dobrodružství. Vaše energie bude magnetická, přitahující nové a vzrušující známosti. Pokud jste ve vztahu, očekávejte ohnivé noci a intenzivní spojení. Single Blíženci se mohou těšit na náhodná setkání, která mohou přerůst v divoké románky.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Pro Raky bude červenec měsícem smyslnosti a rozkoše. Vaše touha po doteku a intimitě bude na vrcholu. Ve vztahu prožijete romantické večery plné vášně a něžnosti. Nezadaní by měli být otevření flirtování, které může vést k něčemu hlubšímu a nečekaně vášnivému.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Červenec vám přinese mnoho příležitostí k flirtu. Budete mít šanci ukázat své šarmantní stránky a okouzlit nové známosti. Pokud jste ve vztahu, překvapte partnera spontánními gesty a nečekanými dobrodružstvími. Single Lvi se mohou těšit na nečekané milostné příběhy.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Měsíc červenec dá příležitost vyniknout vaší citlivé stránce. Pokud jste ve vztahu, prožijete romantické chvíle, které posílí váš vztah. Nezadané Panny by měly především důvěřovat své intuici a hlasu svého srdce a nechat se vést svými city.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Pro Váhy bude červenec měsícem oslnivého sebevědomí a charismatu. Vaše přitažlivost bude neodolatelná. Pokud jste ve vztahu, očekávejte vášnivé noci plné radosti a smíchu. Single Váhy mohou očekávat spoustu obdivovatelů a možností k flirtování, které jim přinesou vzrušující zážitky.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Štíři budou v červenci hledat rovnováhu mezi vášní a klidem. Pokud jste ve vztahu, věnujte pozornost malým gestům, které posílí váš vztah. Nezadaní Štíři mohou najít lásku v nečekaných situacích, kde se obyčejný den promění v nezapomenutelný zážitek plný romantiky.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Pokuste se v červenci nikomu nezlomit srdce. Příležitostí k tomu budete mít převelice. Zadaní Střelci by měli krotit své choutky, pokud tedy tomu druhému nechtějí ublížit. Ti nezadaní by se měli naučit nevrhat se po hlavě i do toho, o čem vědí, že to ve skutečnosti nechtějí.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Kozorohové budou v červenci zaměřeni na hledání rovnováhy. Pokud jste ve vztahu, věnujte čas budování hlubokého spojení a společných plánů. Nezadaní Kozorohové by měli být otevření novým příležitostem, které mohou přijít nečekaně a přinést intenzivní a vášnivé vztahy.

A speciální romantický tip na červenec? Ten se dozvíte v galerii.

Pokud chcete vědět víc, přečtěte si váš roční horoskop ➔

Monika Binias šije do dcer: Závislačka Charlotte její pomoc odmítla. Marně čeká na omluvu Ornelly

Související články

Další články

Nejnovější kauzy