Trendy
Výměna manželek 2024 Povodně 2024 Oktagon 61 Love Island 2024

Velký horoskop na nový školní rok: Ryby čeká mnoho zkoušek, Panny jen těžko udrží krok

Roztomilé dítě ve škole.
Zdroj: Pixabay
Předchozí Další
+ Dalších 8 fotografií
ŠKOLNÍ HOROSKOP

Je tu nový školní rok a s ním i nové začátky. Zatímco bezdětní zpravidla pláčou po létu, mnoho rodičů si oddychává, že mohou děti opět poslat do školy. Budete tento rok slavit úspěchy na všech frontách? Zvládnete školní režim bez zádrhelů? To vše a mnohem více se dozvíte v našem horoskopu pro nový školní rok.

Vodnář (21. 1. 20. 2.)

Změna režimu je pro vás hračkou, a i když vás čekají nové výzvy, neztratíte optimismus. Vaše děti se ale mohou cítit trochu ztracené. Snažte se jim dodat potřebnou podporu, ale nezapomeňte je zároveň učit samostatnosti. Někdy je lepší nechat je udělat chybu, aby se z ní mohly poučit. Tento školní rok může být pro vás i vaše děti plný nových zážitků a příležitostí k růstu. Buďte připraveni na to, že některé z nich vás mohou překvapit, a to nejen příjemně.

Ryby (21. 2. 20. 3.)

Letos se budete jen těžko odtrhávat od prázdninového odpočinku a vracet se do reality školního roku. Ale víte, že to jinak nejde. Vaše děti mohou být náročnější než obvykle, ale neztrácejte trpělivost. Zkuste najít rovnováhu mezi prací a odpočinkem, abyste se nezničili. Tento rok bude o zkouškách vaší trpělivosti a schopnosti udržet klid v náročných situacích. Ujistěte se, že si najdete čas i na sebe, abyste mohli být svým dětem tou nejlepší oporou.

Beran (21. 3. 20. 4.)

Tvrdohlaví Berani budou muset letos čelit novým výzvám. Ať už jsou to vaše vlastní ambice, nebo školní výsledky vašich dětí, nepůjde to vždy podle plánu. Připomeňte si, že někdy musíte ustoupit, aby se věci mohly pohnout kupředu. Vaše děti ocení, když uvidí vaši lidskost. Tento rok vás možná přinutí přehodnotit své priority a přistoupit k výchově s větším nadhledem. Nebojte se přijmout změny, které vás mohou posunout směrem, který jste nečekali.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Vstup do nového školního roku pro vás nebude úplně snadný. Vypadá to, že vaši potomci budou plní energie, kterou bude třeba směrovat správným směrem. Možná vám budou připadat vyčerpávající, ale nakonec zjistíte, že vám přinášejí do života mnoho radosti a inspirace. Uvědomte si, že jejich neklidná energie může být pro vás i pro ně přínosná, pokud se ji naučíte správně využít. Tento rok může být ideální čas na posílení rodinných vztahů a hledání nových společných aktivit.

Blíženci (22. 5. 21. 6.)

Po volném létě vás čeká tvrdý návrat do reality školního roku. Bude třeba se rychle přizpůsobit a nevzdávat se při prvních problémech. Vaše děti potřebují vidět vaši odolnost, ale také je důležité, abyste si našli čas na odměnu za tvrdou práci. Jen tak si udržíte nadšení pro nadcházející měsíce. Mějte na paměti, že tento rok vás může naučit cenné lekce o trpělivosti a vytrvalosti. Nebojte se požádat o pomoc, když ji budete potřebovat, a užijte si každý malý úspěch.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Do nového školního roku vstoupíte s nadšením, ale nezapomínejte, že bude třeba i pevné nervy. Děti budou stále potřebovat vaši pozornost a vedení, i když byste si přáli, aby to bylo jinak. Připravte se na to, že jejich školní problémy se stanou i vašimi a budete muset být trpěliví. Tento rok může být náročný, ale také plný krásných momentů, které vám připomenou, proč je výchova tak důležitá. Zkuste najít rovnováhu mezi povinnostmi a společnými radostmi.

Lev (23. 7. 22. 8.)

Po létě plném zábavy vás čeká realita školního roku. Vaše děti mohou projevovat váš temperament a energii, což znamená, že bude potřeba více disciplíny a méně impulzivnosti. Nenechte se ale odradit malými neúspěchy, a naopak je využijte jako příležitost k učení. Tento rok bude zkouškou vaší trpělivosti, ale také vás naučí, jak efektivně zvládat složité situace. Buďte otevřeni novým zkušenostem a nebojte se dělat změny, které vám usnadní život.

Panna (23. 8. 22. 9.)

Letos budete potřebovat najít v sobě motivaci, abyste zvládli školní rok. Pro studenty Panny může být obtížné udržet krok, a proto bude na vás, abyste jim ukázali, jak důležité je vydržet a dokončit, co se začalo. Snažte se najít rovnováhu mezi přísností a podporou. Tento školní rok vám může přinést nečekané výzvy, ale také nové příležitosti k osobnímu růstu. Ujistěte se, že vaše děti mají jasně stanovené cíle a že je podporujete v jejich dosažení.

Váhy (23. 9. 23. 10.)

Děti ve znamení Vah vás mohou přivádět k šílenství svou energií a neklidem. Bude potřeba více trpělivosti než obvykle, ale pokud se naučíte s nimi pracovat, zjistíte, že jejich tvořivost a originalita vás mohou obohatit. Pamatujte, že křik nic nevyřeší a že je lepší být klidný. Tento rok vám může ukázat, jak důležitá je komunikace a porozumění ve vztahu s vašimi dětmi. Zkuste se více zaměřit na jejich potřeby a najít způsoby, jak je podpořit v jejich rozvoji.

Štír (24. 10. 22. 11.)

Rodiče Štíři budou muset letos zapracovat na své trpělivosti. Vaše děti mohou být náročné, ale je důležité, abyste je vyslechli a pochopili jejich pohled na věc, než budete jednat. Tento rok vám dá příležitost k růstu a učení se nové formě komunikace. Nebojte se být otevření změnám, které vám mohou pomoci zlepšit rodinné vztahy. Tento rok vás může naučit, jak důležité je naslouchat srdcem a být připraveni na kompromisy.

Střelec (23. 11. 21. 12.)

Pro Střelce bude škola spíše druhotná záležitost, zaměří se více na zábavu a volný čas. Pokud máte doma takového školáka, připravte se na to, že budete muset více zasahovat a nasměrovat ho správným směrem. Nenechte se však tímto stresem zahltit, vždycky se dá najít způsob, jak situaci zvládnout s nadhledem. Tento rok vás může přimět k tomu, abyste se zaměřili na rovnováhu mezi povinnostmi a radostmi. Buďte připraveni na nečekané situace, které mohou změnit váš pohled na věc.

Kozoroh (22. 12. 20. 1.)

Kozorohové mají rádi řád a systém, a proto pro ně školní rok nepřináší mnoho stresu. Naopak, těší se na návrat ke každodenním rutinám. Vaše děti mohou sdílet tento přístup a rády se vrátí ke svým povinnostem. Dbejte ale na to, abyste neztratili z očí radost z objevování a nového učení. Tento rok vám může přinést mnoho příležitostí k posílení vztahů s vašimi dětmi. Nezapomeňte, že každý den je příležitostí k tomu, abyste se učili a rostli společně.

Speciální tip na nový školní rok se dozvíte v galerii.

Pokud chcete vědět víc, přečtěte si váš roční horoskop ➔

Aneta z Love Islandu kápla božskou. Prolomila hradbu mlčení o tom, zda měla v Česku celou dobu přítele

Související články

Další články

Nejnovější kauzy