Trendy
Výměna manželek 2024 Povodně 2024 Oktagon 61 Love Island 2024

Velký podzimní horoskop: Štíři stojí před důležitým rozhodnutím, Blíženci se zamilují, Kozorozi budou muset jednat

Podzimní láska
Zdroj: Freepik
Předchozí Další
+ Dalších 8 fotografií
Horoskopy

Přinášíme vám velký podzimní horoskop. S příchodem tohoto období se vám otevírá řada nových příležitostí, a to nejen v oblasti kariéry či financí, ale i vztahů. Využijte toho a učiňte rázný krok směrem k tomu, po čem v životě nejvíc toužíte. Co podzim roku 2024 přinese právě vašemu znamení?

Vodnář (21. 1.  20. 2.)

Milí Vodnáři, na podzim roku 2024 vás čeká období plné změn a nových výzev. Jeden z hlavních úkolů bude dokončit projekt, který jste započali v létě. Navíc začnete toto období ve zdravějším životním stylu – možná začnete běhat nebo cvičit jógu. Největší radost vám však přinesou chvíle strávené s rodinou. Konečně najdete rovnováhu, po které jste toužili.

Ryby (21. 2.  20. 3.)

Vážené Ryby, blíží se klíčový obrat, zejména v pracovní sféře. Vaše nespokojenost, která už dlouho bublá pod povrchem, dosáhne vrcholu. Konflikt v práci bude nevyhnutelný, ale přinese vám nové vyhlídky. Ačkoliv se to zpočátku bude zdát náročné, podzim 2024 pro vás bude zlomový – konečně se odhodláte k velké změně, kterou jste dlouho odkládali.

Beran (21. 3.  20. 4.)

Drazí Berani, v rodině budete hrát roli mírotvůrce. Možná si ale nakonec uvědomíte, že někdy je lepší nechat věci plynout. Snažit se řešit všechny problémy za ostatní vám totiž přinese víc frustrace než úlevy. Během podzimu vás čeká nová láska nebo přátelství, což vás na jedné straně překvapí, na druhé naplní.


Býk (21. 4. – 21. 5.)

Milí Býci, některé situace se vám budou zdát neřešitelné, ale dejte si pozor, ať nehledáte viníka tam, kde žádný není. tento podzim pro vás bude časem, kdy se zaměříte na svůj osobní rozvoj. Celý tento rok vám přináší nové začátky, které vám pomáhají zvednout hlavu a jít dál.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Vážení Blíženci, práce budete mít nad hlavu a podzim 2024 vás donutí zhodnotit, jak s tím naložit. Den má jen 24 hodin a vy si budete muset pečlivě rozmyslet, na co využijete svou energii. Budete muset přehodnotit své plány a přizpůsobit se tomu, co je pro vás skutečně důležité.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Milí Raci, opora přijde od nečekaného člověka, kterého jste možná dosud přehlíželi. Tato osoba vám poskytne nejen užitečné rady, ale také emocionální podporu, kterou jste dlouho hledali. Nebojte se vsadit na intuici a riskovat. Tento podzim vám nabídne příležitost, jak získat své místo na slunci.

Lev (23. 7.  22. 8.)

Drazí Lvi, pozorně si vyberte, čemu věnujete svůj čas a energii. Snažíte se dokázat příliš mnoho najednou, což vás jen rozptyluje. Někdy je lepší zpomalit a počkat, až se věci samy vyřeší. Na podzim 2024 bude pro vás klíčové investovat do toho, co vás skutečně posouvá dál, a přestat se snažit o dokonalost ve všem.

Panna (23. 8.  22. 9.)

Milé Panny, během tohoto podzimu se naučíte, že někdy je lepší ustoupit a vyhnout se pomluvám. V partnerských vztazích vás čekají zásadní změny, které přinesou konečně klid po dlouhých týdnech nejistoty. Co bylo problémem, se vyřeší a vy pocítíte úlevu.


Váhy (23. 9.  23. 10.)

Vážené Váhy, nezkoušejte vnucovat svou pomoc tomu, kdo o ni nestojí. Tento podzim budete muset čelit svým vlastním nevyřešeným problémům a přestat hledat záchranu u druhých. Toto období vám přinese chvíle k zamyšlení nad vlastními prioritami – ujasněte si, co je skutečně důležité, a pusťte se do toho s odhodláním.

Štír (24. 10.  22. 11.)

Drazí Štíři, stojíte před důležitým rozhodnutím. Ačkoliv váš názor pravděpodobně nebude populární mezi ostatními, je to váš život a jen vy nad ním máte kontrolu. Nebojte se být odlišní. Podzim vám nabízí příležitost, jak se vydat životem svou vlastní cestou.

Střelec (23. 11.  21. 12.)

Vážení Střelci, změna práce nebo partnerského vztahu bude na pořadu dne. Pokud neuděláte kroky ke změně, zůstanete uvězněni v situaci, která vás už dlouho trápí. Využijte tento podzim ke svému rozvoji a posunu. Možná vás čeká mnohem lepší budoucnost, než si dokážete představit.

Kozoroh (22. 12.  20. 1.)

Drazí Kozorozi, tentokrát nemáte na výběr – musíte jednat. Zbytečné tajnosti nebo pomluvy by vás jen stáhly zpět. Pochopte druhé a nechte je, ať otevřeně mluví. V jejich slovech najdete odpovědi na otázky, které vás dlouho tíží. Nezapomeňte se také podívat na své finance, podzim 2024 je ideální čas na jejich zhodnocení.

Co vás čeká ve vztazích, to se dozvíte v naší fotogalerii.

Pokud chcete vědět víc, přečtěte si váš horoskop lásky na rok 2024 ➔

Aneta z Love Islandu kápla božskou. Prolomila hradbu mlčení o tom, zda měla v Česku celou dobu přítele

Související články

Další články

Nejnovější kauzy