Trendy
Karel Heřmánek Love Island 2024 Výměna manželek 2024 Clash of the Stars 9

Velký srpnový horoskop lásky: S Vodnáři to bude mávat, Býkům vykvete vztah do krásy

Na jaře všechno kvete, i láska.
Zdroj: Freepik
Předchozí Další
+ Dalších 8 fotografií
Horoskopy

Léto dosáhlo svého vrcholu, a pokud jste si plánovali nabrnknout letní lásku, máte poslední šanci. Někomu se však nezadaří. V rukou to mají hvězdy. Co připravily vám? To se dozvíte v našem srpnovém horoskopu lásky.

Vodnář (21. 1.  20. 2.)

Láska s vámi v srpnu zamává. I když jste romantické pletky neplánovali, budete do nich uvrhnuti, ani nebudete vědět jak. Nechte se tím strhnout a užívejte si každý okamžik. Zadaní Vodnáři pocítí potřebu větší intimity, která jim ve vztahu trochu chybí.

Ryby (21. 2.  20. 3.)

Nesmutněte, když se vám v srpnu nebude v lásce příliš dařit, však ona si k vám zase cestu najde. Pokud zamýšlíte někam vyrazit, můžete čekat příjemné seznámení s někým opravdu zajímavým. Zadané Ryby by na to však mohly doplatit.

Beran (21. 3.  20. 4.)

Srpen na vás zaútočí mocnými zbraněmi. I když nejste pověstní velkými romantickými gesty, nyní pocítíte touhu nějaké podniknout a dát své lásce najevo svou bezbřehou náklonnost. Single Berani zase zatouží po dobrodružných sexuálních hrátkách.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

V srpnu bude váš život připomínat sladkou letní báseň. Vztahy, které jste pečlivě budovali, vykvetou do plné krásy. Zadaní Býci pocítí silné pouto s partnerem, zatímco nezadaní mohou očekávat nečekanou a vášnivou letní romanci, která bude plná lásky a smíchu.

Blíženci (22. 5.  21. 6.)

Léto vám přinese osvěžující závan romantiky. Vaše srdce zatouží po nových dobrodružstvích a nezadaní mohou očekávat setkání s někým, kdo je intelektuálně a emocionálně inspiruje. Pro zadané Blížence bude srpen časem prohlubování vztahu a objevování nových způsobů, jak si navzájem projevovat lásku.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Srpen vám v oblasti lásky přinese klid a harmonii. Váš citlivý a pečující přístup bude oceněn, což posílí vaše vztahy. Nezadaní Raci by se měli připravit na setkání, které jim zahřeje srdce a přinese novou naději do jejich milostného života. Zadaní Raci budou těžit z hlubokého porozumění a společného času stráveného s partnerem.

Lev (23. 7.  22. 8.)

Vaše charizma bude v srpnu neodolatelné a přitáhne pozornost všech kolem vás. Nezadaní Lvi se mohou těšit na intenzivní a vzrušující setkání, které jim přinese nový smysl pro romantiku. Zadaní Lvi budou chtít ukázat svou náklonnost velkolepými gesty a oslavami lásky.

Panna (23. 8.  22. 9.)

Srpen bude pro Panny měsícem lásky. Budete hledat harmonii a rovnováhu ve vašich vztazích, a to vám přinese klid a spokojenost. Nezadané Panny mohou najít lásku tam, kde by to nejméně očekávaly, možná na místě spojeném s jejich zájmy a koníčky. Zadané Panny by měly věnovat pozornost detailům ve vztahu, aby jej posílily a prohloubily.

Váhy (23. 9.  23. 10.)

Srpen vám přinese krásné okamžiky plné romantiky a láskyplných gest. Vaše přirozená touha po harmonii bude naplněna a vy se budete cítit jako v pohádce. Nezadané Váhy se mohou těšit na kouzelná setkání, která jim rozbuší srdce. Zadané Váhy by měly využít srpnové energie k prohloubení svých vztahů a společným romantickým večerům.

Štír (24. 10.  22. 11.)

Srpen pro vás bude měsícem intenzivní vášně a hlubokých citů. Vaše touhy budou neukojitelné. Nezadaní Štíři se mohou těšit na silné a transformativní setkání, které jim přinese nové perspektivy. Zadaní Štíři budou prožívat hluboké a intenzivní momenty, které posílí jejich pouto.

Střelec (23. 11.  21. 12.)

Vaše touha po svobodě a nových zážitcích vás v srpnu přivede k nezapomenutelným okamžikům. Nezadaní Střelci se mohou těšit na setkání, které jim otevře nové obzory a přinese vzrušující zážitky. Zadaní Střelci budou hledat nové způsoby, jak oživit svůj vztah a přinést do něj více vzrušení a radosti.

Kozoroh (22. 12.  20. 1.)

Srpen vám v oblasti lásky přinese stabilitu a jistotu. Vaše praktická a realistická povaha bude oceněna a přinese vám hluboký pocit spokojenosti. Nezadaní Kozorozi mohou najít lásku v osobě, která sdílí jejich hodnoty a cíle. Zadaní Kozorozi budou budovat pevné základy pro svůj vztah a prožívat harmonické a klidné chvíle s partnerem.

A speciální romantický tip na srpen? Ten se dozvíte v galerii.

Pokud chcete vědět víc, přečtěte si váš roční horoskop ➔

Clash of the Stars čekají radikální změny. Le Sy potvrdil, že organizace kvůli skandálům přitvrdí

Související články

Další články

Nejnovější kauzy