Trendy
Karel Heřmánek Love Island 2024 Výměna manželek 2024 Clash of the Stars 9

Velký životní krok Karáskové a Muradova: Pochlubili se novým hnízdečkem lásky i společným tetováním

Makhmud Muradov a Sabina Karásková v novém hnízdečku lásky ukázali společné tetování
Zdroj: koláž eXtra.cz/ se souhlasem Sabiny Karáskové
Předchozí Další
+ Dalších 9 fotografií
hnízdečko

Vypadá to, že láska MMA zápasníka Makhmuda Muradova a influencerky Sabiny Karáskové jenom kvete. Zamilovaná hvězdička reality show Love Island se na svém Instagramu fanouškům pochlubila nejen společnou fotkou z nového hnízdečka lásky, ale i společným tetováním. 

Společné bydlení

Ačkoliv jejich vztahu z počátku moc lidí nedávalo příliš šancí na dlouhé trvání, MMA zápasník Makhmud Muradov a bývalá hvězdička reality show Love Island Sabina Karásková jsou stále jako dvě hrdličky.

Zdá se, že Mach a Sabina jsou opravdu zamilovaní, influencerka se totiž svým fanouškům pochlubila novým hnízdečkem lásky. "První noc za námi," napsala Karásková k fotografii, kterou sdílela prostřednictvím instastories. Na snímku se drží za ruce, které oběma zdobí společné tetování. Ozdoba je složena z prvních písmen jejich křestních jmen, tedy S a M.


Promluvil o dětech

Kam dál se vztah Sabiny a bývalého partnera zpěvačky Moniky Bagárové, s níž má dceru Ruminku, posune, je zatím ve hvězdách, přesto se ale nedávno o potenciálním rozšíření rodiny rozpovídal. "Všechno má svůj čas i důvod. Mně je třicet čtyři, chci mít prostě velkou rodinu. Pokud dá Pán Bůh, já budu rád," uvedl před časem v rozhovoru pro eXtra.cz.

Doporučené video s Makhmudem Muradovem:

Být otcem si Mach pochvaluje. "Děti jsou nejvíc. Ty si za žádné peníze nekoupíš. Jak se říká, že za peníze si koupíš štěstí, tak nekoupíš," dodala hvězda Oktagonu, která se se svou malou dcerou snaží dohnat čas, o nějž se připravil za dobu svého dlouhodobého pobytu mimo Českou republiku.

Clash of the Stars čekají radikální změny. Le Sy potvrdil, že organizace kvůli skandálům přitvrdí

Související články

Další články

Nejnovější kauzy