Trendy
Výměna manželek 2024 Povodně 2024 Love Island 2024 5 let od smrti Karla Gotta

Vémola dostal šanci získat druhý pás šampiona, má to ale háček. V cestě stojí děsivý těžkotonážník, Karlos se kroutí jako žížala

Karlos Vémola má nabídku na zápas s Hatefem Moeilem. Terminátor se snaží vykroutit
Zdroj: se souhlasem oktagonmma
Předchozí Další
+ Dalších 7 fotografií
Oktagon 63

Fanoušci Oktagonu se museli rozloučit s očekávaným soubojem v polotěžké váze mezi Karlosem Vémolou a Samuelem Krištofičem. Slovenský bojovník se vážně zranil, a tudíž do odvetného zápasu nenastoupí. Vémola tak nyní shání náhradu, což je ale problém, protože v jeho divizi mají konkurenti v drtivé většině domluvené soupeře. Ondřej Novotný mu tak navrhl zápas o titul v těžké váze proti Hatefu Moeilovi, čímž by Karlos svou cestu mohl završit získáním dvou titulů. Vémola však váhá, zda čtyřtýdenní příprava bude stačit na těžkotonážního soupeře.

Slovenský bojovník Samuel Krištofič alias Pirát se vážně zranil, což vedlo ke zrušení očekávané odvety na Oktagonu 63 s Karlosem Vémolou. Terminátor, který plánoval listopadový zápas jako součást přípravy před závěrečným duelem s Attilou Véghem, se nyní ocitl v nejisté situaci, jak jsme již informovali v předchozím článku.

Moeil je pro Vémolu velké sousto

Organizace Oktagonu navrhla zajímavou alternativu – souboj s aktuálním šampionem těžké váhy Hatefem Moeilem. Ačkoli by byl tento zápas pro Vémolu velkou výzvou, zároveň by se jednalo o velké riziko. Zatímco Terminátor nastupuje v divizi do 93 kilogramů, Moeil se musí váhou vejít do 120 kilogramů.

"Ondra Novotný mi nabídnul, ať jdu zkusit získat titul v těžké váze s Hatefem Moeilem. Já se nebojím žádné výzvy, ale když chci zakončit kariéru s Attilou, nevím, jestli to je zápas, který potřebuju," uvedl Vémola na svém HeroHero.

Bojovník si také není jistý, zda by se na Moeilema zvládl připravit. "Mám před sebou jen čtyři týdny na přípravu, což není ideální doba na to, abych porazil šampiona těžké váhy. Nevyloučil jsem to, ale nebylo by to zrovna chytré rozhodnutí," váhá Karlos, který by se na tento zápas podle svých slov musel připravovat jinak než na původního soupeře.

Doporučené video: Rozhovor s Attilou Véghem.

Hatef Moeil si na Vémolu věří

Šampion těžké váhy Hatef Moeil, jenž je potvrzený pro prosincový turnaj v Mnichově, by rozhodně neodmítl možnost postavit se Vémolovi. Moeil si totiž na Vémolu brousí zuby už delší dobu. Již v minulosti na jedné akci v Německu prohlásil, že by Terminátora porazil.

Tento souboj by navíc Vémolovi otevřel cestu k tomu, aby se stal dvojnásobným šampionem. Pokud by šel do závěrečného zápasu s Attilou Véghem se dvěma tituly na kontě, bylo by to velkolepé završení jeho kariéry. Organizace i diváci by tento zápas jistě rádi viděli, ale zatím se zdá, že Karlos souboj nejspíš odmítne.

Natalia z Love Islandu šije do Tadeáše a Dana: Obvinila je z falešnosti. Sama schytala hejty

Související články

Další články

Nejnovější kauzy