Trendy
Karel Heřmánek Výměna manželek 2024 Clash of the Stars 9 Love Island 2024

Vémola natáčí nový dokument: Terminátor fanouškům odhalí své soukromí i unikátní záběry z přípravy na zápas s Attilou

Karlos Vémola v dokumentu Karel vs. Karlos.
Zdroj: Se souhlasem TV Prima
Předchozí Další
+ Dalších 9 fotografií
DOKUMENT

Karlos Vémola (39) právě natáčí dokumentární sérii Karel vs. Karlos. Televizní štáb se s ním v těchto dnech snaží odkrýt pozadí jeho života profesionálního MMA zápasníka. "Beru to tak, že pouštím diváky a fanoušky do svého soukromí. Bez příběhů a bez nich by náš sport nebyl tam, kde je," říká s pokorou Vémola. Rozhovor poskytla redakci eXtra.cz televize Prima.

Televizní štáb posledních pár týdnů dělá společnost jednomu z nejkontroverznějších a nejlepších zápasníků MMA. Karlos Vémola má tak za zády kameru a s ní divák odhaluje jeho život i to, proč se rozhodl pro kariéru zápasníka. "Je to už druhý dokument o mně a je asi pořád o čem točit. Doufám, že to diváky bude bavit. Věřím, že se tu objeví víc sportovních věcí. Na natáčení jsem zvyklý, beru to tak, že pouštím diváky a fanoušky do svého soukromí. Bez příběhů a bez nich by náš sport nebyl tam, kde je. Před deseti patnácti lety o nás nikdo nevěděl, zápasili jsme v malých tělocvičnách. Média a fanoušci ho pozvedli výš, teď jsme ve velkých halách," prozradil během natáčení Karlos, který nedává filmařům nic zadarmo.

Marné řeči o důchodu

Ačkoli Vémola nedávno po odvetě století prohlásil odchod do důchodu, nakonec se tak nekoná. Attila Végh mu hodil rukavici a bijec se okamžitě chytil a na sociálních sítích potvrdil, že k trilogii dojde do roka a do dne. "Přišel čas, abych vytáhl tyto rukavice, kterými jsi mě porazil v Edenu. Teď je to mezi námi jedna jedna. Nejsem na to zvědavý jenom já a ty, ale i celý národ. Trilogie se zopakuje. Kartu máš ty a já čekám na tvoji odpověď," vyzval jej na Instagramu Attila, který z Edenu odcházel jako poražený.

Odezva ze strany Vémoly na sebe nenechala dlouho čekat. "Attilko, já si užívám důchodu, jsem v bazénu a najednou na mě vyskočí video, že si říkáš o tu trilogii, že ti mám dát vědět. Nevím, co ti mám dát vědět. Mně stačí, když mi dáte vědět datum. Já vyskočím z bazénu a jdu makat. Já jsem na tu trilogii připravený. Musím dostát svých slov, že jsem řekl, že budu první člověk na světě, který tě porazí dvakrát," odpověděl Vémola. Jejich zápas už potvrdil i Oktagon.

Doporučené video: Důchodu Vémoly se vysmála i jeho manželka Lela:

Vémola: Nezastavuji se

V dokumentu budeme tedy také svědky přísné přípravy na další odvetu století. "Já nezastavuju, mám neustále zpoždění. Musí se mnou točit za chodu. Co stihnou, to mají, když ne, bohužel. Nejsem herec, nic neopakuji dvakrát. Je to se mnou asi těžké, ale mám toho hodně. Pořád se něco děje, a konec tak není jistý. Vypadá to, že se budu vracet, i když jsem ohlásil důchod. Attila Végh mě dostal zpátky do ringu, ale až příští rok. Nemůžu se rok připravovat na jeden zápas, tak uvidíme, jak bude ten rok aktivní. Slíbil jsem, že s ním to bude můj poslední zápas. Mám před sebou náročný poslední rok," přiznává zápasník.

To byl zase týden: Petr Pavel promluvil o plastice Jaromíra Soukupa. Vyměnila sexy mozek za toxic mozek, řekl o Feuereislové

Související články

Další články

Nejnovější kauzy