Trendy
Výměna manželek 2024 Povodně 2024 Oktagon 61 Love Island 2024

Veronica Biasiol smutní: Se staronovou láskou je šťastná jako nikdy, do Vánoc ji ale neuvidí

+ Dalších 17 fotografií

Veronica Biasiol (26) v tom lítá až po uši. Známá influencerka a držitelka titulu Miss Grand Czech Republic tvoří pár s Alicí Kolarčíkovou, kterou poznala v době, kdy tvořila pár s influencerkou Bárou Mlejnkovou. Zamilované hrdličky ale nyní čeká dlouhé odloučení. Veronica se totiž chystá na světovou soutěž krásy v dalekém Thajsku a Kambodži. "Počítáme, že se neuvidíme až do Vánoc," svěřila se půvabná tmavovláska v rozhovoru pro eXtra.cz. 

Veronica Biasiol se z bolestivého rozchodu s Bárou Mlejnkovou dlouho vzpamatovávala. Krásná brunetka ale momentálně září na všechny strany. Důvodem jejího úsměvu na tváři je sympatická Alice Kolarčíková, se kterou se Veronica dala dohromady a tvoří s ní velmi zamilovaný pár.

Druhá šance

Není ovšem tajemstvím, že právě Alice stála za první vážnou vztahovou krizí mezi Veronicou a Bárou. Poté, co se tato informace dostala na povrch, byla situace mezi Veronicou a její tajnou milenkou vyhrocená. S postupem času se ale napjaté vztahy uklidnily a dvojice si k sobě znovu našla cestu.

"Moje staronová partnerka Alice je někdo, kdo si soukromí hodně drží, a já jsem vlastně strašně ráda, že jsem s někým, kdo to takhle má. Já jsem to nikdy nezažila, protože celý svůj život už od nějakých 14 let vystupuji veřejně a poprvé si strašně užívám toho, že nikdo nemá potřebu to sdílet. Já raději žiju v tom usmíření a lásce než v nenávisti ke komukoli, takže jsem byla strašně ráda, že jsme dostali tu druhou možnost a že můžeme to zkusit znovu a jinak, ale chceme si zachovat to soukromí," uvedla Veronica v rozhovoru pro eXtra.cz, který vznikl v prostorách Make-Up Institut Prague.

Velký úspěch

Veronica se připravovala na celodenní focení vysněné kampaně. Nově se totiž stane hlavní tváří prestižního veletrhu For Beauty 2025 a příští rok bude zvěčněná na billboardech po celém Česku. "Je to pro mě taková srdcovka, takže o to víc si toho vážím," řekla s úsměvem Veronika, která brzy odletí na světovou soutěž krásy Miss Grand International, kde bude reprezentovat naši zemi.

Miss Grand International

Přestože ve skrytu duše doufá, že celou soutěž vyhraje, jako úspěch bude brát i umístění v TOP 10. Kromě náročného programu se navíc bude muset smířit s tím, že svou partnerku minimálně měsíc neuvidí. "Finále bude 25. října v Thajsku, v Bangkoku. Počítáme, že se neuvidíme až do Vánoc. Když to hezky vyjde, ta TOP 10 tam zůstává až do konce roku," dodala Veronica Biasiol.


Související články

Další články

Nejnovější kauzy