Trendy
Výměna manželek 2024 Povodně 2024 Oktagon 61 Love Island 2024

Víkendový horoskop: Kozorozi se budou rozmazlovat, Panny rozvinou svou kreativitu

Horoskop na tento víkend: Kozorozi se budou rozmazlovat, Panny rozvinou svou kreativitu
Zdroj: Pixabay
Předchozí Další
+ Dalších 8 fotografií
HOROSKOP

Chladný víkend mnohé ochromí. Ne všem však zkazí plány a někteří si díky němu naopak udělají čas sami na sebe. Jak na tom budete vy? To se dozvíte v našem víkendovém horoskopu.

Vodnář (21. 1.  20. 2.)

Tento víkend pocítíte lehký pokles energie, ale místo toho, abyste zpomalili, vás to může inspirovat k přehodnocení plánů. Přemýšlejte, jak můžete své vize přizpůsobit podzimnímu tempu. I když venku prší, uvnitř se rodí nové nápady.

Ryby (21. 2.  20. 3.)

Zabalte se do deky, uvařte si hrnek horkého kakaa nebo čaje a pusťte si filmy či seriály, které jste dlouho odkládali. Zkuste třeba oblíbenou klasiku nebo novinku, která vás vtáhne a udrží u obrazovky celý víkend.

Beran (21. 3.  20. 4.)

Tento víkend vám přinese pocit klidu a bezpečí. Místo hektických aktivit si udělejte čas na domácí pohodu, třeba s šálkem čaje a oblíbenou knihou. Váš prostor bude vaším útočištěm, kde můžete v tichosti naslouchat svým vnitřním potřebám.

Býk (21. 4.  21. 5.)

Tiché bubnování deště venku vytvoří dokonalou atmosféru pro hluboké soustředění a útěk do jiného světa. Oprašte svou knihovnu a sáhněte po některém z nových knižních úlovků. Pokud máte rádi napětí, vyberte si detektivku nebo horor – počasí tomu nahrává.

Blíženci (22. 5.  21. 6.)

Víkendové počasí nemusí stopnout vaše plány. Jen je přizpůsobte. Namísto výletu do přírody vyrazte třeba na hrad, kde se budete moci schovat i do interiéru. Místo grilovačky vyrazte na večeři. Zkrátka drobné změny, které si nakonec užijete.

Rak (22. 6.  22. 7.)

Využijte víkend k tomu, abyste vyzkoušeli nový recept nebo upekli něco sladkého. Vůně čerstvě upečeného koláče nebo domácího chleba provoní celý dům a zahřeje nejen vaše tělo, ale i duši. Navíc budete mít radost z vlastnoručně vytvořeného díla.

Lev (23. 7.  22. 8.)

Podzimní počasí vás může zlákat k introspekci. Cítíte potřebu ponořit se do vlastních pocitů a přemýšlet o tom, co vám přináší vnitřní klid. Tento víkend je ideální pro meditaci, hluboké rozhovory nebo jen tiché pozorování deště z okna.

Panna (23. 8.  22. 9.)

Chladné a deštivé dny jsou ideální na různé kreativní projekty. Zkuste třeba malování, psaní, výrobu šperků nebo pletení. Čas strávený tvořením vám pomůže odreagovat se a najít nové způsoby, jak vyjádřit svou kreativitu.

Váhy (23. 9.  23. 10.)

I když se ochladilo, vaše vnitřní energie zůstává silná. Tento víkend vám dává prostor zazářit v kreativních aktivitách, které můžete realizovat doma. Vezměte si paletu, štětec nebo pero a vyjádřete vaši vášeň, protože i deštivé dny mohou být plné barev.

Štír (24. 10.  22. 11.)

I když to nemusí znít nejlákavěji, deštivé víkendy jsou skvělou příležitostí na reorganizaci domova. Projděte si skříně, vytřiďte věci, které už nepotřebujete, a přizpůsobte svůj prostor nadcházejícímu podzimu. Pořádek v okolí vám přinese klid v hlavě.

Střelec (23. 11.  21. 12.)

Váš víkend bude nabitý zážitky. Přestože počasí zábavě moc nepřeje, budete nadšení. Většinu času strávíte obklopeni přáteli, tak jak máte rádi. Pamatujte však na to, že nic se nemá přehánět. Abyste další týden neodstonali.

Kozoroh (22. 12.  20. 1.)

Proměňte svůj domov v malé wellness centrum. Připravte si koupel s pěnou nebo vonnými oleji, udělejte si obličejovou masku a relaxujte. Můžete se věnovat i meditaci nebo jemné józe, abyste si dopřáli čas na regeneraci těla i mysli.

A v galerii se dozvíte, jaká barva v okolí vás o víkendu nejvíce zahřeje!

Pokud chcete vědět víc, přečtěte si váš měsíční horoskop ➔

Aneta z Love Islandu kápla božskou. Prolomila hradbu mlčení o tom, zda měla v Česku celou dobu přítele

Související články

Další články

Nejnovější kauzy