Trendy
Karel Heřmánek Výměna manželek 2024 Povodně 2024 Love Island 2024

Víkendový horoskop: Panny si budou užívat s přáteli, Střelci nasávat inspiraci

U moře
Zdroj: Pixabay
Předchozí Další
+ Dalších 8 fotografií
HOROSKOP

Zatímco celý týden jsme se zažívali tropy, o víkendu nás čeká ochlazení. U někoho se to však u počasí nezastaví. Komu bude smůla šlapat na paty? To se dozvíte v našem víkendovém horoskopu.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Zaměřte se tento víkend na svou vnitřní pohodu. Nemůžete být stále v pohybu a vyhýbat se tak svým pocitům, i když nejsou zrovna příjemné. Uvidíte, že když v sobě najdete harmonii, můžete pokračovat v pohybu, ovšem bez takové zátěže.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Léto sice vybízí k dobrodružstvím, ale tento víkend může počasí zchladit vaše plány. Namísto výletů se zaměřte na aktivity, které jste dlouho odkládali – třeba přečtení knihy, která už dlouho čeká na polici, nebo naplánování něčeho většího na další slunečné dny.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Šedivá obloha vás nemusí odradit od užívání si léta. Využijte těchto dnů k péči o sebe či domácnost. Něco dobrého si uvařte ze sezónních surovin a pozvěte přátele. Nebojte se také zaexperimentovat v posteli.

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Vaše všestrannost bude tento víkend vaší výhodou. Pokud venku prší, vyhledejte inspiraci uvnitř. Co takhle vyzkoušet něco kreativního? Zavzpomínat na to, co jste dělali rádi jako děti? Možná si díky tomu vzpomenete na něco, co vám rozšíří rozhled.

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Deštivé léto vás nezastaví! Využijte energii přírody a vyrazte na procházku nebo si zaběhejte v parku. Kapky deště na tváři vás osvěží a dodají vám pocit svobody. Pokud máte chuť na něco dobrodružného, vyzkoušejte geocaching nebo si naplánujte netradiční výlet.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Ani chladnější počasí s deštěm vás neodradí od užívání si léta. Navštivte místní trhy, kde najdete sezónní dobroty, a pak si připravte piknik na krytém místě, třeba pod altánem nebo pod střechou na verandě. Můžete také vyzkoušet nový recept a potěšit své chuťové pohárky.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Váš víkend bude plný zajímavých setkání a rozhovorů. Vydejte se do kavárny, kde se můžete schovat před deštěm, a užijte si konverzaci s přáteli. Pokud máte rádi trochu ruchu, navštivte místní výstavu nebo workshop, kde se můžete naučit něco nového.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

I deštivý víkend může být krásný, pokud ho strávíte s těmi, které máte rádi. Uspořádejte rodinné odpoledne s deskovými hrami nebo naplánujte nějakou aktivitu s přáteli. Co takhle úniková hra? Vytvoříte si nezapomenutelné vzpomínky.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Když se slunce schová za mraky, je čas, abyste zazářili vy. Využijte příležitosti a vyrazte do města – navštivte muzea, galerie nebo si užijte živé vystoupení. Dejte si oblíbený zákusek v cukrárně a nezapomeňte se obléci do něčeho stylového, co vás rozzáří.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

I když je venku zataženo, můžete si dopřát kulturní zážitek. Navštivte výstavu umění nebo se projděte po městě a objevte nová místa, která jste ještě neprozkoumali. Poté zajděte do divadla nebo kina, kde můžete uniknout do jiného světa.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Deštivý víkend je ideální pro hluboké přemýšlení a odpočinek. Vydejte se na procházku do parku nebo lesa a nechte se inspirovat šuměním deště. Pokud máte rádi tajemno, navštivte historická místa nebo místní památky a ponořte se do jejich příběhů.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Víkendový déšť vám může dodat energii k dokončení projektů, které jste odkládali. Vydejte se na výstavu nebo se zúčastněte kurzu, kde se můžete naučit něco nového. Poté si dejte kávu v příjemném podniku a naplánujte si další aktivity, které vás naplní.

V naší galerii se podívejte na to, jaký film si v neděli večer pustit, abyste se co nejlépe nabudili na pracovní týden.

Pokud chcete vědět víc, přečtěte si váš měsíční horoskop ➔

Aneta z Love Islandu kápla božskou. Prolomila hradbu mlčení o tom, zda měla v Česku celou dobu přítele

Související články

Další články

Nejnovější kauzy