Trendy
Karel Heřmánek Love Island 2024 Výměna manželek 2024 Clash of the Stars 9

Víme první: Prima se rozhodla obnovit zrušené Zoo, přibude Míša Kuklová a Alena Mihulová

Michaela Kuklová a Alena Mihulová se mají stát tahounkami seriálu Zoo 2.0.
Zdroj: Martin Procházka/eXtra.cz, herminapress / koláž: eXtra.cz
Předchozí Další
+ Dalších 7 fotografií
ROZHODNUTÍ

Smutnili jste, že vaše pravidelná dávka zvířátek a ošetřovatelských emocí v seriálu Zoo vás letos podle dosavadních plánů TV Prima opustí? Už nemusíte. Jak redakce eXtra.cz zjistila od svých jako vždy spolehlivých zdrojů, po finále současné řady seriálu hned naběhne jeho pokračování, v němž kromě nových obličejů nebude chybět ani většina dosud populárních postav.

Seriál Zoo: Konec fenoménu se odkládá

Televize Prima před čtenáři eXtra.cz nic neschová. Mohla by pomalu zrušit i tiskovky k programu, protože vše podstatné se na našem webu zájemci dozvědí s velkým předstihem.

Stejné je to i s nejnovější informací ohledně seriálu Zoo. Ten měl podle původních plánů končit, jak televize sama avizovala (psal například Mediář.cz).

Že seriál Zoo letos ukončí svou TV existenci, bylo avizováno už pár měsíců. Prima totiž nechce jet nekonečné seriály, a tak hledá nové a nové látky. Ostatně i Slunečná byla nahrazena v nejlepším, i když u ní to bylo způsobeno hlavně snahou Marka Lambory místo natáčení jednoduchých seriálů dělat větší umění.


Nečekané rozhodnutí

Na druhou stranu ze série z veterinářského prostředí se stal tak mimořádně oblíbený titul, že se dramaturgický tým stanice nakonec rozhodl k překvapivému kroku: seriál Zoo jen opráší, tvůrci pouze někoho a něco přidají, jinak se pojede dál.

„Půjde o jakýsi spin-of (vedlejší, boční seriál) Zoo. Z původního seriálu se vytáhnou určité postavy a přidají se také nové. Zůstává tam většina zásadních postav, ale přichází nová garda lidí, která ty současné posílí,“ uvedla pro eXtra.cz jedna z dobře informovaných členek štábu.

„Původní i nové tváře se zamíchají, vnesou do děje novou dynamiku. Pojedou se tam dvě různé hlavní dějové linky: klasické Zoo, tedy to, na co byli televizní diváci zvyklí dodnes, pak také ale už scenáristé píší druhý a velmi zásadní nosný příběh,“ naznačuje další náš velmi důvěryhodný pramen.


Nové tváře, nové lásky

„Na Primě by byli blázni, kdyby se Zoo zbavovali. Na rozdíl od jiných podobných seriálů totiž nezaznamenal zásadní pokles sledovanosti. Ta značka se drží, takže se to vyplatí držet dál, stačí to jen lehce obnovit,“ myslí si odborník z branže, kterého naše zpráva nepřekvapila. Ani jeden ze zdrojů eXtra.cz si ale s ohledem na citlivost téma nepřál být jmenován.

Zoo přitom bude diváky trochu vodit za nos.

„Příběh se finálně uzavře, budou tam nějaké veselky. A pak přijde jakési Zoo 2.0. Vztahy současných postav až na výjimky nejde moc hrát, snad jen Haďák se Sid (Adam Hruška a Michaela Pecháčková) jsou výjimkou, takže se teď chceme víc soustředit na nové tváře,“ pokračují naši informátoři.

„Natáčet se začne už v září, takže finišují jednání s novými hlavními tvářemi. Potvrzená už ale je například Michaela Kuklová nebo Alena Mihulová,“ dozvěděli jsme se od dosud vždy stoprocentně spolehlivých zdrojů.

Doporučené video: Rozhovor s Evou Burešovou:


„Ale kdo měl své oblíbence v původní řadě Zoo, ten se také nemusí bát, zůstávají opravdu téměř všichni. Ošetřovatelé, vedení, Veronika Žilková, Jana Bernášková, Pavel Nečas, Marek Němec, Denisa Nesvačilová nebo Oldřich Navrátil a další a další – ti tam dál jsou,“ zní z kuchyně Primy.

Televize Prima zatím informace o pokračování Zoo obtěžkala přísným informačním embargem. Na naše dotazy tentokrát nereagovala, obvykle náš web ale ujistí slovy, že „diváky bude včas informovat o všech chystaných novinkách“.

Clash of the Stars čekají radikální změny. Le Sy potvrdil, že organizace kvůli skandálům přitvrdí

Související články

Další články

Nejnovější kauzy