Trendy
Výměna manželek 2024 Povodně 2024 Oktagon 61 Love Island 2024

Vít Rakušan je nebezpečný sobě i své rodině. Když vařím, všichni musí z domu, přiznává

Vít Rakušan.
Zdroj: Herminapress
Předchozí Další
+ Dalších 6 fotografií
Vaření

Předseda STAN Vít Rakušan (46) byl dalším hostem letního pořadu Napřímo. Politik v nováckém pořadu připravil kuře na švestkách a moderátorce Báře Divišové prozradil detaily z politiky. 

Politik Vít Rakušan se v pořadu Napřímo rozhodl uvařit kuře na švestkách. „Je to recept, který jsem alespoň někdy dělal,“ vysvětlil ve videu na TN.cz s tím, že vaří málo. „Když už vařím, pak potřebuju hodně prostoru a všichni musí opustit dům,“ dodal.

Zatímco vařil, moderátorka Bára Divišová se ho ptala na pikantní otázky. Rozpovídal se třeba o dynamickém vztahu vládní koalice, kde je sdruženo pět stran. Podle Rakušana je ohromně těžké prosazovat své vlastní názory, když jich je v koalici tolik, ale přesto považuje za úspěch, jak se jim to daří.

Promluvil o Nerudové

Ve videu dále promluvil o blížících se podzimních volbách do krajů. „Podařilo se nám přitáhnout spoustu mladých lidí,“ pyšní se politik. Nakonec vychválil političku Danuši Nerudovou, kterou chtěl STAN nominovat na post eurokomisařky. Ale vláda i přes přání Starostů vybrala jako kandidáta Jozefa Síkelu, jak psaly i Seznam Zprávy. „Jozef Síkela to ale zvládne výborně, já o něm nepochybuji. Ale stejně dobře by to zvládla Danuše Nerudová,“ dodal.

Na konci videa pak ukázal hotové jídlo. „Vypadá to skvěle a je to výborné, cítím tam ty švestky,“ pochválila Divišová. „Je to recept od šéfkuchaře Romana Vaňka ze série, jak vařit jednoduše, ale dobře,“ odvětil Rakušan. „Já to nerad říkám, ale je to fakt dobrý,“ dodal nakonec politik a moderátorka souhlasila.

František Janeček o vztahu s Jiřinou Bohdalovou: Skladatel prozradil, proč se nikdy nevzali

Související články

Další články

Nejnovější kauzy