Trendy
Výměna manželek 2024 Povodně 2024 Oktagon 61 Love Island 2024

Vulgární dárek od Františka Ringa Čecha: Janečkovi věnoval obraz s pořádně peprným významem

+ Dalších 6 fotografií

Hudebník, výtvarník a v podstatě český renesanční umělec František Ringo Čech přišel na osmdesáté narozeniny hudebního skladatele Františka Janečka s netradičním dárkem. V rozhovoru pro eXtra.cz popsal jeho význam i možnost, že jsou lidé, kteří by se mohli stát součástí jeho díla.

Netradiční obraz

Na 80. narozeninách hudebního skladatele Františka Janečka samozřejmě nemohl chybět jeden z jeho nejbližších kamarádů, renesanční umělec František Ringo Čech. Ten pro svého kolegu připravil velmi netradiční dárek.

Vzhledem k velmi specifickému smyslu Ringa Čecha pro humor není divu, že Janečka obdaroval obrazem, jenž zobrazoval černou plochu s bílým bodem uprostřed. "Je to obraz řekněme z lékařského prostředí a jmenuje se Prdel, pohled zevnitř," řekl eXtra.cz muzikant a výtvarník.


Šťastnou cestu všem

Idea díla byla jasná. "Já jsem si takhle představoval, že je pohled ven, jako do světa. Je to technicky velmi náročný obraz," vysvětlil se smíchem František Ringo Čech, který vyjádřil svůj názor i k tomu, zda se jedná o místa, kam se mnoho zpěváků a zpěvaček za dobu kariéry producenta Janečkovi cpalo. "I tady večer jsou lidi, kteří se tam budou cpát... no, tak šťastnou cestu," smál se Ringo Čech.

S Františkem Janečkem se Ringo Čech zná mnoho let. V hudební branži prý ale vždy byli tak trochu rivalové a tvrdé hlavy a kritika jim vždy byla ukradená. "Nikdo z nás nikdy nepřijal konstruktivní kritiku, protože vás nikdo nemá co kritizovat. Kreténi ať se starají o sebe a nemluví o vaší práci," má na kritiky naprosto jasný názor muzikant, který kdysi hrál a zpíval i s legendárním Olympikem Petra Jandy.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy