Trendy
válka na Ukrajině Iveta Bartošová Výměna manželek 2024 Survivor 2024

Vyhrocená tiskovka Clash of the Stars: Rvačky na pódiu i za ním, ochranka měla opět napilno

Tisková konference k Clash of the Stars 8.
Zdroj: koláž eXtra.cz/Foto Tomáš Martinek
+ Dalších 24 fotografií
Clash of the Stars 8

Rvačky na pódiu, ostré slovní přestřelky a ochranka v neustálém zápřahu, tak to opět vypadalo na tiskové konferenci Clash of the Stars, kde promotéři představili osmý galavečer. Událost si nenechala ujít ani redakce eXtra.cz, která pro vás ty nejvyhrocenější momenty zachytila. 

Fanoušci populární organizace Clash of the Stars mohou jásat. Po delší odmlce se totiž dočkají dalšího galavečera, a to turnaje s číslem 8, který promotéři představili na úvodní tiskové konferenci v pondělí 6.5. v pražském Duplexu. Tentokrát se však událost přesouvá z hlavního města do nejtvrdšího města republiky, do Ostravy.


Vyhrocená tiskovka Clash of the Stars 8

Turnaj s číslem 8 je sice již beznadějně vyprodaný, ale celý večer mohou fanoušci sledovat aspoň prostřednictvím živého přenosu. A že nejspíš opět bude o co stát, ukázala jasně i již zmíněná tiskovka, která se opět nesla ve velmi vyhroceném duchu.

Rvačky na pódiu, rvačky za pódiem a vlastně i na něm. A když se zrovna nikdo nestihl poprat, došlo aspoň na vyostřené slovní přestřelky a ochranka měla zkrátka dost napilno. Pozitivní byl ale rozhodně fakt, že tentokrát nikdo z řad aktérů či samotných návštěvníků nevytáhl jako eso z rukávu pepřový sprej nebo třeba lahvičku naplněnou výkaly, jak už se v minulosti stalo.

Nejvyhrocenější zápas COTS 8: Veselý versus Fayne

Dění na místě sledovala redakce eXtra.cz, která pro vás nejvýraznější momenty zachytila. Na menší záznam se můžete podívat na našem Instagramu. O jednu z nejvyhrocenějších potyček se jednoznačně postarali Tadeáš Veselý a youtuber Fayne, kteří si dlouhodobě nemohou přijít na jméno.

Utkat se měli již na minulém sedmém galavečeru, ale jejich souboj musel být odložen kvůli nechutnému incidentu, který se odehrál při Tadeášovu nástupu do klece. Tehdy ho napadl neznámý útočník z publika a Tadeáš místo v kleci skončil v nemocnici.

Doporučené video: Rozhovor s Tadeášem Veselým

I když uběhlo již několik měsíců, nevraživost mezi dvojicí rozhodně nevyšuměla. O tom se Tadeáš Veselý v rámci tiskovky ke COTS 8 rozpovídal v rozhovoru, který si můžete přehrát ve videu výše a v němž prozradil i pozadí jejich sporu.


Královna kabelek a šátečků Alena Schillerová: Když vidím staré fotky, šla bych se zastřelit

Související články

Další články

Nejnovější kauzy