Trendy
válka na Ukrajině EURO 2024 Clash of the Stars 8 Festival ve Varech 2024

Vyletněná Pekarová Adamová, luxusem obklopená Havlová a Janků s hlubokým výstřihem: Hvězdná premiéra Formana

Móda z divadelní inscenace Forman.
Zdroj: Koláž eXtra.cz/Pavel Dvořák
Předchozí Další
+ Dalších 22 fotografií
Módní policie

Museum Kampa bylo v úterý doslova napěchováno známými osobnostmi. Premiéru divadelní inscenace Forman si nenechaly ujít třeba bývalá první dáma Dagmar Havlová, která sáhla po luxusní kabelce od Diora, předsedkyně Poslanecké sněmovny Markéta Pekarová Adamová nebo třeba zpěvačka Heidi Janků. Ta všem přítomným napěchovaným dekoltem vytřela zrak.

Světoznámý režisér Miloš Forman se dočkal divadelní inscenace. Ta dostala jednoduchý název Forman a premiéra se uskutečnila v úterý 18. června v Museu Kampa. Velkou událost si nenechala ujít ani redakce eXtra.cz, která sledovala dění.

Na místě samozřejmě nemohla chybět vdova po Formanovi Martina Formanová, která zvolila oranžové kalhoty, tenisky, bílou halenku a elegantní sáčko. Jednoduché, ale účinné. Přišla také bývalá první dáma Dagmar Havlová, jež vsadila na luxus a moc jí to slušelo. K elegantním kostkovaným šatům zvolila perlový náhrdelník a bílou Dior kabelku za 98 tisíc korun.

Rozvášněná Heidi Janků

Zpěvačka Heidi Janků se na akci pořádně rozvášnila. Na sebe si dala dlouhé červené šaty s pořádně hlubokým výstřihem. Nutno dodat, že na jednašedesát let vypadá Heidi opravdu skvěle.

Předsedkyně Poslanecké sněmovny Markéta Pekarová Adamová se vyletnila. Na sobě měla zelené sáčko, dlouhé modré šaty s plisovanou sukní, růžové sandálky a stejně barevnou kabelku přes rameno. Političce to moc slušelo a vedle svého partnera přímo zářila.

Na další módní kreace se podívejte v galerii.

Monika Binias šije do dcer: Závislačka Charlotte její pomoc odmítla. Marně čeká na omluvu Ornelly

Související články

Další články

Nejnovější kauzy