Trendy
válka na Ukrajině StarDance 2024 Výměna manželek 2024 Love Island 2024

Výměna manželek zahalená kouřem: Kvůli smradu z cigaret a špíně se hádají obě rodiny

+ Další fotografie

Devětadvacetiletá Monika se vydá na cestu do Ktové, kde se jí hned po vystoupení z auta zalíbí. Je nadšená jak z domu, tak ze samoty, ale zároveň po zhlédnutí maminky na fotkách ji zachvátí mírná žárlivost. Klidná Denisa jede naopak do bytu do Horního Slavkova a takové nadšení nesdílí. Nelíbí se jí, že v bytě smrdí zatuchlina, kouř a není v něm pořádek.

První rodina, která se ve Výměně manželek představí, žije v Horním Slavkově v bytě 2+1. Mamince Monice je 29 let a pracuje jako operátor výroby. Partneru Igorovi je 48 let a pracuje také jako operátor výroby. Společně mají malou Evičku, které jsou tři roky. Pár spolu vychovává 2 děti z maminčina minulého vztahu Ivana (14) a Sofii (7), zároveň také Igorova syna Vláďu (19), který do rodiny přišel teprve před 5 měsíci. Početnou rodinu přihlásila do Výměny maminka, aby si rodina zkusila být bez ní a aby si přítel uvědomil, co má doma. Monika rodinu s láskou obskakuje a Igor je velmi rozmazlený, vše chce dělat z postele, manželka mu obléká ponožky i zapaluje cigarety. Hádky jsou u nich na denním pořádku.

Druzí účastníci žijí ve Ktové, v chatové oblasti v rodinném domě se zahradou. Mamince Denise je 30 let a je na mateřské dovolené. Manželu Petrovi je 44 let a jezdí s kamionem. Malé Sabince jsou 2 roky a mají ji v pěstounské péči. Dominikovi jsou 2 roky a Markovi 10 let. Petr na Výměnu pravidelně kouká a rodinu také přihlásil. Svého muže popisuje Denisa jako hodného a spolehlivého. Petr vyžaduje mít doma uklizeno, chce mít v pořádku děti a líbí se mu, že mu Denisa vytváří zázemí pro to, být chlapem.

Hádky ohledně úklidu

Monika je na první pohled z Ktové a domu nadšená, moc se jí líbí, že se ocitla na samotě. První den má uklízet a diví se, že stačí pouze vyluxovat, ona doma má prý k úklidu jiný přístup. Tvrdí, že i přesto, že kouří u sebe doma, není to tam cítit. Petr je po několika dnech velmi nespokojený s tím, jak náhradní maminka vede domácnost, nelíbí se mu, že je špinavý záchod, nočníky a podlaha a že má na prvním místě pouze cigarety. Rodina se rozhodne jet na výlet do lesa, ale nesejde se to s pochopením u Moniky, ta má radši město a procházka v lese se jí nelíbí. Náhradní maminka si po celou dobu výměny s rodinou nesedí, každý má názor na život a fungování jiný.

Doporučené video: Drama ohledně jídla ve Výměně:

Velkým problémem je kouření

Denisa hned po příchodu konstatuje, že je v bytě divný zápach, poté, co najde popelníky, pochopí, že se v bytě kouří, a to se jí nelíbí, vadí jí i zatuchlina v dětském pokoji. První den se v náhradní rodině nikdo nevyspal, protože byt je poměrně malý, Láďa spal na zemi a malá Sofinka hodně chrápala, Denise se v bytě špatně dýchá, a tak se domluví, že bude přespávat v penzionu. „Abych se vyspala, hrozně mi vadí kouř. Malá Sofinka chrápe a já musím mít absolutní ticho,“ nechala se slyšet Denisa ve videu, které si můžete pustit v náhledu. „Nepřestanu doma kouřit,“ řekl jí náhradní manžel. Denisa mu odvětí, že tu má ale malou holčičku.

Igor má navíc problém s tím, jak Denisa vaří, nechutná mu to a syn Vláďa tvrdí, že jídlo potom vyzvracel. Stejně jako Monika, má i Denisa velký problém se rodině přizpůsobit a navzájem se sladit.

Výměna manželek

Výměna manželek je reality show, kterou od roku 2005 vysílá TV Nova. Manželky ze dvou rodin se na deset dní vymění, to vše pod dohledem kamer. Na konci pořadu se všichni zúčastnění setkají a zrekapitulují, k čemu během Výměny manželek došlo. Aktuální řada Výměny manželek.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy