Trendy
Výměna manželek 2024 Povodně 2024 Love Island 2024 5 let od smrti Karla Gotta

Vypjaté předávání dcery mezi Agátou a Soukupem. Divoké gestikulace, dohled asistentky i schovaný Dopita

Předání dcery Rozárky.
Zdroj: Pavel Dvořák/eXtra.cz
Předchozí Další
+ Dalších 25 fotografií
Předání dcery

Před domem Agáty Hanychové (39) bylo v pondělí opět rušno. Jaromír Soukup (55) kolem sedmé hodiny večer přivezl své bývalé partnerce dceru Rozárku, kterou mají ve střídavé péči. Ačkoli předání proběhlo v poklidném duchu, mediální magnát si ke konci neodpustil gestikulace směrem k Hanychové. Na místě byl přítomen také fotograf eXtra.cz, který vše zaznamenal. 

Agáta Hanychová se po víkendu opět dočkala své nejmladší dcery Rozárky, kterou jí přivezl její bývalý partner Jaromír Soukup. Podnikatel dorazil k domu známé influencerky krátce před sedmou hodinou večer. Ještě předtím do vily v Suchdole přijel Agátin manžel Miroslav Dopita, který byl zřejmě po cestě domů i nakoupit, měl s sebou plnou nákupní tašku.

Poté dorazila domů také samotná Agáta, která přijela luxusním vozem značky Porsche. O několik desítek minut později přišla k domu Hanychové slečna, která je z agentury na asistované předaní. Mladá žena s influencerkou zároveň počkala na Soukupův příjezd. 

Předání dcery Rozárky

Jaromír přijel jen o chvilku později. Když předával Rozárku její mamince, fotograf redakce eXtra.cz zachytil, že Agátě něco důrazně vysvětloval a během proslovu máchal rukama. Tmavovláska jeho slova vyslechla, ale více se věnovala dceři, kterou držela v náruči. Bylo na ní vidět, že je ráda, že svou dceru má konečně zpět.

Situace je mezi dvojicí velmi napjatá od doby, co došlo k incidentu mezi Soukupem a Dopitou. Bývalý majitel TV Barrandov měl podle tvrzení Hanychové vniknout na její pozemek a porvat se s jejím manželem. To však Soukup odmítá a naopak viní z útoku Dopitu. Věc nyní vyšetřuje policie, která rozhodne, na čí straně je vina. Zatímco Mirek vyvázl z bitky jen s lehkými odřeninami, Soukup měl obrovské monokly pod očima, zlomený malíček a přeražený nos.

Video: Podívejte se na první předání dcery Rozárky od incidentu

Od té doby došlo v pořadí již ke druhému předání, u toho prvního byla přítomna také soudem nařízená mediátorka, což je školený odborník na mezilidskou komunikaci a řešení konfliktů. K žádné roztržce ale naštěstí nedošlo a vše se odehrálo v relativně poklidném duchu, jak zachytila i přítomná redakce eXtra.cz. Také druhé setkání se obešlo bez větších emocí.

Na fotografie z druhého předání dcery Rozárky po konfliktu se podívejte v naší fotogalerii.

Natalia z Love Islandu šije do Tadeáše a Dana: Obvinila je z falešnosti. Sama schytala hejty

Související články

Další články

Nejnovější kauzy