Trendy
válka na Ukrajině EURO 2024 Clash of the Stars 8 Festival ve Varech 2024

Zamilovaná Bára Basiková dovádí na Zanzibaru: I po šedesátce si může dovolit bikiny

Basiková na Zanzibaru
Zdroj: Herminapress/Se souhlasem Báry Basikové
Předchozí Další
+ Dalších 12 fotografií
Dovolená

Před nedávnem se Bára Basiková (61) svěřila redakci eXtra.cz, že se v jejím životě objevil nový muž. Nyní šťastná zpěvačka vyrazila na exotickou dovolenou, odkud své fanoušky na sociálních sítích potěšila několika krásnými fotografiemi. Největší úspěch sklidil snímek na pláži, kde dovádí v plavkách. 

Bára Basiková před několika týdny uspořádala v centru Prahy charitativní bazárek, kde prodávala kousky ze svého šatníku. Při té příležitosti se v rozhovoru pro eXtra.cz rozpovídala nejen o módě, ale i svém soukromí. Jak totiž populární umělkyně prozradila, v jejím životě se objevil nový muž.

"Není to partner, zatím je to kamarád. Já už nic nehledám. Když ke mně něco přijde, tak to přijde, ale musím říct, že jsem šťastná. Ale co bude dál, nevím," řekla s úsměvem zpěvačka, která v posledních měsících vypadá opravdu velmi spokojeně.

Dokonalá dovolená na Zanzibaru

Náladu jí zajisté zvedla také dokonalá dovolená na Zanzibaru, kam se vydala před několika dny. Basiková si užívá v luxusním pětihvězdičkovém resortu, kde může relaxovat. Dalším benefitem jsou pak bílé prosluněné pláže a tyrkysové moře. „Existuje opravdový ráj na zemi,“ napsala oblíbená zpěvačka k fotografii na Instagramu, kde pózuje v bílých šatech na schodech.

Její fanoušky ale mnohem víc potěšila fotografie v dvoudílných černých plavkách, kdy zpěvačka vystavila na odiv své pozadí v průzračném moři. "Kočka, užívej, Barunko," vzkázala zpěvačce jedna z fanynek. Jeden z jejích obdivovatelů jí dokonce poradil, aby si více zařízla spodní část plavek. "Beru všema deseti, jen té látky na plavkách je zbytečně moc, Barunko," přidal se další vášnivý fanda.

Video: Rozhovor s Bárou Basikovou z promítání minisérie Iveta:

Bára je zkrátka i po šedesátce pořádný kus. Přesvědčit se můžete sami v naší fotogalerii.

GLOSA: Mikýřova úžasná pouť Survivorem. Mikyska vyhrál právem, ale pomohla mu zbabělost a krátkozrakost soupeřů

Související články

Další články

Nejnovější kauzy