Trendy
Karel Heřmánek Love Island 2024 Výměna manželek 2024 Clash of the Stars 9

Zamilovaná Patricie Pagáčová jen září: Novou lásku tutlá, doprovodil ji seriálový fešák

Tváře na tiskovce Novy.
Zdroj: Koláž Pavel Dvořák/eXtra.cz
Předchozí Další
+ Dalších 82 fotografií
Tiskovka TV Nova

Televize Nova má za sebou velkolepou tiskovou konferenci, během níž odhalila program celé podzimní sezony. Na Císařskou louku na pražském Smíchově zavítala řada osobností z oblíbených seriálů i reality shows. Na akci dorazila i čerstvě zamilovaná Patricie Pagáčová, která doslova zářila, jak si povšimla redakce eXtra, která byla na místě.

Televize Nova letos slaví jubilejních 30 let, a tak si pro své tváře i zástupce médií připravila velkou tiskovou konferenci, během níž nejen odhalila programové novinky v podzimní sezoně, ale také zbrusu novou identitu. Generální ředitel TV Nova Daniel Grunt na oficiální části tiskovky uvedl, že se televize vrací ke svým kořenům.

Okouzlující Patricie Pagáčová

Akci, která proběhla ve čtvrtek odpoledne na Císařské louce na pražském Smíchově, si nenechala ujít řada osobností jako například Patricie Pagáčová, která vypadala skvěle.

Kráska z Ulice před časem oznámila rozchod s manželem Tiborem, podle informací webu Expres už však pravděpodobně není sama. Jejich fotografové ji zachytili před domem po boku fešného pana neznámého. Seriálová herečka však žádný nový vztah zatím nepotvrdila. Na tiskovce se objevila po boku svého kolegy a novopečeného tatínka Václava Matějovského, se kterým hraje v Jedné rodině.

Dále dorazili například Vincent Navrátil, herečky Linda Rybová, Hana Holišová, Hana Baroňová či Ljuba Krbová s Marcelou Rojíčkovou.

Tváře z reality shows

Na Císařskou louku se taktéž sjeli účastníci úspěšných reality shows. Konkrétně se jedná například o Lu Jambora a Chrise Jirouta s Majkou Glatzovou z třetí řady Love Islandu, Báru Mlejnkovou nebo Martina Careva ze Survivoru či vítěze show Růža pre nevestu Radka Urbanyaka se Stankou Lučkovou. Dvojice se ale po konci reality show rozešla.

Doporučené video: Rozhovor se Zorkou Hejdovou nejen o Love Islandu:

Když už je řeč o show plných lásky, nemohla samozřejmě chybět ani moderátorka Zorka Hejdová, která zanedlouho zamíří na Kanárské ostrovy, kde se bude točit v pořadí již čtvrtá řada Love Islandu. Navíc se ujme i nového pořadu Bachelor Česko.

Kdo všechno se objevil na červeném koberci, zjistíte v naší obsáhlé fotogalerii.


To byl zase týden: Petr Pavel promluvil o plastice Jaromíra Soukupa. Vyměnila sexy mozek za toxic mozek, řekl o Feuereislové

Související články

Další články

Nejnovější kauzy