Trendy
válka na Ukrajině EURO 2024 Clash of the Stars 8 Festival ve Varech 2024

Zásadní zvrat ve vyšetřování vraždy Victorie Velvet? Manžel ji měl zastřelit omylem, když jí hrozil vlastní sebevraždou

Victoria s manželem Tomem Blythem, který ji zabil.
Zdroj: Profimedia
Předchozí Další
+ Dalších 17 fotografií
Teorie

Nad smrtí zpěvačky Victorie Velvet (†40) stále visí otazníky. Původní zpráva, že ji měl v jejich společném domě v turecké Ankaře úmyslně zabít manžel David Thomas Blyth, je sice stále jednou z možností, ale není jediná. Expres přišel s informací, že měl Blyth vyhrožovat, že zabije sám sebe, a při tom omylem svou manželku zastřelil. 

Zpěvačka Victoria Velvet zemřela za velmi tragických okolností. Byla zabita 11. června ve svém domě v luxusním tureckém bytovém komplexu Vera İncek Villaları. Turecká média v čele s Hurriyet přišla jako první s informací, že ji měl zabít její manžel, movitý podnikatel David Thomas Blyth.

Ten následně obrátil zbraň proti sobě a zastřelil se. V době, kdy k tragédii došlo, byly navíc doma jejich tři malé děti. Nejstarší David posléze zavolal policii a celý incident začala řešit turecká policie.

Demonstrativní sebevražda?

Jenže Expres nyní přišel s jinou variantou, k níž mohlo během osudného večera dojít. Victoria měla svému manželovi vyhrožovat, že od něj odejde, přičemž následně šel David pro zbraň a vyhrožoval, že se zabije. Poté však mělo dojít k nehodě, při níž omylem zastřelil svou manželku, a na to konto poté i sebe.

Victoriino okolí je totiž přesvědčeno, že ani jeden nebyl nevěrný. Trávili totiž drtivou většinu času spolu a věnovali se svým milovaným dětem. Těla manželů už byla vydána do jejich domovů – Davidovo do Skotska a Victoriino do Česka. Zdrcená rodina připravuje poslední rozloučení, které se má uskutečnit v nejmenovaném kostele. „Rodina si nepřeje, aby pohřeb byl veřejný. Jde jim především o klid dětí a s Victorií se chtějí rozloučit v soukromí,“ uvedl pro Blesk zdroj, který si nepřál být jmenován.

Monika Binias šije do dcer: Závislačka Charlotte její pomoc odmítla. Marně čeká na omluvu Ornelly

Související články

Další články

Nejnovější kauzy