Trendy
Výměna manželek 2024 Povodně 2024 Love Island 2024 5 let od smrti Karla Gotta

Zástupy slavných na party Lely Ceterové: Leo Beránek s o 43 let mladší manželkou, žhavá Verešová i rozverný Ivo Rittig

Bujará oslava narozenin Lely Ceterové.
Zdroj: Koláž eXtra.cz/Pavel Dvořák
Předchozí Další
+ Dalších 77 fotografií
Slavní

Na pětatřicátých narozeninách Lely Ceterové se to jen hemžilo slavnými osobnostmi. Mezi pozvanými byli například podnikatel Leo Beránek s mladou manželkou Kateřinou, podnikatel Zdeněk Chytil, který dorazil překvapivě bez partnerky Dominiky Myslivcové, či modelka Andrea Verešová. Na místě byla také redakce eXtra.cz.

Vypadá to, že narozeninovou oslavu si Lela Ceterová užila dosyta. Nechyběl obří dort, spousta pití a dárků, Lelin manžel Karlos Vémola, ale také blízcí přátelé. Karlos přišel jen na hodinku, jak zachytila přítomná redakce eXtra.cz, protože se momentálně připravuje na důležitý zápas s Attilou Véghem a je v procesu shazování váhy, což je pro bojovníky vždy kritické období.

Mezi pozvanými nemohl chybět movitý podnikatel Leo Beránek, který na party vzal svou pohlednou, o třiačtyřicet let mladší manželku Kateřinu Beránkovou. Spolu tokali o sto šest a popíjeli jeden drink za druhým.

Party plná celebrit

Narozeninovou oslavu si nenechala ujít ani česká Barbie Gabriella Jiráčková s partnerem nebo podnikatel Zdeněk Chytil. Ten překvapivě nedorazil se svou partnerkou Dominikou Myslivcovou, s níž má několikaměsíčního syna.

Pozvánku na oslavu nemohl odmítnout ani podnikatel a lobbista Ivo Rittig, který se blízce přátelí právě s Karlosem. Rittig přinesl Lele obří pugét květin. Přišla také modelka Andrea Verešová, které to moc slušelo, slovenská zpěvačka Tina či zpěvák Jan Kopečný.

Na snímky z bujaré oslavy Lely Ceterové se podívejte v galerii.

Natalia z Love Islandu šije do Tadeáše a Dana: Obvinila je z falešnosti. Sama schytala hejty

Související články

Další články

Nejnovější kauzy