Trendy
válka na Ukrajině EURO 2024 Clash of the Stars 8 Festival ve Varech 2024

Zavražděná Victoria Velvet měla v Česku zadní vrátka: Koupila pro sebe a své děti byt v Pařížské za více než 50 milionů

Victoria Velvet koupila v roce 2020 byt v tomto baráku na Pařížské.
Zdroj: Koláž eXtra.cz/Profimedia
Předchozí Další
+ Dalších 15 fotografií
Luxusní dům

Victoria Velvet (†40) chtěla v Česku začít nový život. To jí bohužel nebylo dopřáno. V turecké Ankaře byla zavražděna, podle tamních médií rukou svého manžela Davida Thomase Blytha, který se měl poté sám zastřelit (†53). Čtyři roky před svou smrtí si přitom v nejluxusnější ulici Česka koupila byt za více než padesát milionů korun, jak zjistil Blesk.

Poznali se v roce 2006 v pražském baru Kozička a byla to láska jako trám. Skončila bohužel tragicky. Zpěvačka Victoria Velvet, vlastním jménem Věra Ficková, se za manželem Davidem Thomasem Blythem přestěhovala do Turecka v roce 2019. V luxusním bytovém komplexu Vera İncek Villaları vychovávali své tři děti Davida, Annabelle a Zacharyho, a právě zde také došlo k tragédii.

Turecký web Hurriyet minulý týden informoval o tom, že byla Victoria zavražděna svým manželem, který následně spáchal sebevraždu. V domě byly v tu dobu také jejich tři děti, z nichž nejstarší David posléze zavolal policii. Celý případ stále řeší turecká policie.

Luxusní byt v Praze

Problémy v jejich vztahu byly ale zřejmě již delší dobu. Skotský podnikatel David Thomas Blyth měl totiž svou ženu podvádět, na což Victoria několikrát přišla. Před lety od něj dokonce na chvíli odešla, když zjistila, že má David poměr se svou asistentkou z firmy. „Právě v té době jí došlo, že by taky jednou mohla skončit s dětmi na ulici a bez prostředků, proto se rozhodla pojistit pro případ, že by byla znovu podváděna a musela to řešit,“ prozradila pro Blesk kamarádka Victorie.

I z toho důvodu si zpěvačka v roce 2020 pořídila nemovitost na Pařížské ulici, kam měla v plánu se s dětmi přestěhovat. Na své jméno si 29. července koupila dvě bytové jednotky č. 7 a 8 v honosném domě č. 17 hned vedle Staronové synagogy za 2 200 000 eur, což tehdy bylo více než 58 milionů korun. Dle informací již zmíněného webu byla tato vysoká částka zaplacena bezhotovostně z vlastních zdrojů. „Sem se chtěla Viky uchýlit po odchodu od manžela. Věděla, že to nemůže udělat s horkou hlavou ze dne na den,“ myslí si Victoriina kamarádka.

Monika Binias šije do dcer: Závislačka Charlotte její pomoc odmítla. Marně čeká na omluvu Ornelly

Související články

Další články

Nejnovější kauzy