Trendy
Karel Heřmánek Výměna manželek 2024 Povodně 2024 Love Island 2024

Zdrcená žena Radka Ptáčka v slzách: Mám srdce na milion kousků. Slova o nesmírné bolesti

Radek Ptáček byl hostem Show Jana Krause.
Zdroj: Show Jana Krause/Se souhlasem TV Prima
Předchozí Další
+ Dalších 11 fotografií
vzkaz

Zpráva o úmrtí elitního dětského psychologa Radka Ptáčka šokovala celé Česko. Uznávaný odborník byl nalezen v jednom z pražských hotelů bez známek života. Zanechal po sobě milující manželku a tři děti, které nyní prožívají bolest, jež jde pouze stěží popsat slovy. Ovdovělá Hana na sociálních sítích vyslala srdceryvný vzkaz do nebe. 

Špičkový dětský psycholog, soudní znalec a profesor lékařské psychologie Radek Ptáček byl pohřešovaný od neděle 1. září odpoledne, kdy ráno podle svých slov odešel do práce. Rodina na něj doma však čekala marně. Elitního dětského psychologa našli bez známek života v pražském hotelu na Vinohradské ulici.


Bezprostředně poté, co zdrcující zpráva vyplula na povrch, se začalo spekulovat o tom, že Ptáček si na život sáhl dobrovolně. S touto verzí v současné době pracují i kriminalisté. Sebevraždě již nasvědčovaly znepokojivé zprávy, které Ptáček posílal své manželce Haně po svém zmizení. Kromě milující manželky po sobě zanechal i tři potomky.

Doporučené video: Rozhovor s Radkem Ptáčkem:


Ze vzkazu Hanky mrazí

Rodina a nejbližší přátelé prožívají v těchto dnech bolest, která slovy nelze ani popsat. Hana na sociálních sítích sdílela srdceryvný vzkaz, ze kterého mrazí. "Srdce mám rozbité na milion kousků... věřím v paralelní vesmíry, o kterých jsi často mluvil, a věřím, že tam je to všechno v pořádku a že jsme tam všichni spolu," napsala.



Zprávy, které od svého manžela naposledy obdržela, měly být jakýmsi rozloučením, jak zjistila redakce eXtra.cz. Jako loučení vyzněl i jeho poslední příspěvek na sociálních sítích, v němž promluvil o důležitosti vztahů a lásky. "Kdybych měl říct, po 25 letech v psychologii, co je v životě důležité? Láska, láska, láska... vlastně nic jiného," uvedl a dodal, že je důležité pečovat o vztahy, protože "jedině vztahy vám dají dobrý život".


To byl zase týden: Petr Pavel promluvil o plastice Jaromíra Soukupa. Vyměnila sexy mozek za toxic mozek, řekl o Feuereislové

Související články

Další články

Nejnovější kauzy