Trendy
Výměna manželek 2024 Povodně 2024 Love Island 2024 5 let od smrti Karla Gotta

Zemřel sympaťák z filmu Zrodila se hvězda: Country legendě Krisi Kristoffersonovi bylo 88 let

Herec a zpěvák Kris Kristofferson zemřel.
Zdroj: Profimedia
Předchozí Další
+ Dalších 6 fotografií
Úmrtí

Ve věku úctyhodných osmaosmdesáti let zemřela country hvězda Kris Kristofferson. Kromě zpěvu se proslavil i účinkováním ve filmech Alice už tu nebydlí nebo Zrodila se hvězda, kde spolu s ním zazářila Barbra Streisand. Informace přinesl web The Hollywood Reporter.

Kris Kristofferson zemřel v osmaosmdesáti letech na havajském ostrově Maui. Jeho zástupce pro média v čele s The Hollywood Reporter uvedl, že byl obklopen svou milovanou rodinou. Příčina úmrtí zatím nebyla zveřejněna.

Hudebník, který nazpíval country hity jako Help Me Make It Through the Night nebo Me and Bobby McGee, po sobě zanechal manželku Lisu, osm dětí a sedm vnoučat. „Děkujeme, že jste ho celé ty roky milovali, a až uvidíte duhu, tak vězte, že se na nás seshora na všechny usmívá,“ uvedla rodina v oficiálním vyjádření.

Síň slávy

V roce 2004 byl uveden do Síně slávy. Kromě zpěvu si zahrál také v několika filmech. Ve snímku Zrodila se hvězda (1976) zazářil po boku Barbry Streisand. Dále si zahrál ve filmech Přineste mi hlavu Alfreda Garcii, Občanská policie, Alice už tu nebydlí, Písničkář, Blade či Můj přítel delfín. Za roli ve filmu Zrodila se hvězda získal Zlatý glóbus, jak píše web Deadline.

Největší křivda Viki z Love Islandu. Drsný rozchod přes zprávu a totální ignorace

Související články

Další články

Nejnovější kauzy