Trendy
válka na Ukrajině Iveta Bartošová Výměna manželek 2024 Survivor 2024

Zemřela manželka liliputa z Harryho Pottera: Dožila se jen 53 let, zbyli po ní syn a dcera

Ve věku 53 let zemřela Samantha Davis, manželka známého herce Warwicka Davise.
Zdroj: profimedia
+ Dalších 7 fotografií
Náhlé úmrtí

Anglický herec Warwick Davis (54), který se proslavil hlavně svými rolemi v Harrym Potterovi či Letopisech Narnie, prožívá opravdu těžké období. V třiapadesáti letech mu zemřela manželka Samantha Davis. Podle informací BBC spolu strávili více než třicet let a vychovali tři děti.

Herečka Samantha Davis zemřela v pouhých třiapadesáti letech dne 24. března, informace ovšem vyšla najevo až nyní. Svého manžela, anglického herce Warwicka Davise, potkala v roce 1988 na natáčení filmu Willow a od té doby byli nerozluční. V průběhu let se jim narodily tři milované děti – Annabelle (27), Harrison (21) a Lloyd. Lloyd se bohužel dožil jen devíti dnů.

„Její smrt zanechala obrovskou díru v našich životech. Chybí mi její objetí,“ řekl zdrceně Warwick pro BBC. „Byla to jedinečná žena, vždy viděla tu pozitivní stránku života. Měla temný smysl pro humor a vždy se smála mým špatným vtipům,“ dodal.

Zdravotní komplikace

Samanthu dlouhodobě trápily zdravotní problémy, ovšem konkrétní příčinu smrti rodina nezveřejnila, jak uvedl Daily Mail. V roce 2019 se málem setkala se smrtí, když ji na rodinné dovolené postihla sepse.

Warwick David si zahrál ve světově úspěšné kouzelnické sérii Harry Potter. Hrál v každém díle, a to profesora Filiuse Flitwicka, a v prvním díle ztvárnil také muže pracujícího v bance u Gringottů, který doprovází Harryho do trezoru 715. Zahrál si též ve snímcích Letopisy Narnie, Star Wars či Labyrint.

Další rána pro Veronicu Biasiol. Po vlně hejtů během Miss jí ublížila vlastní maminka. Kráska přiznala velké zklamání

Související články

Další články

Nejnovější kauzy