Trendy
Výměna manželek 2024 Love Island 2024 5 let od smrti Karla Gotta StarDance 2024

Žhavá Beretová i Rašilov podpírající manželku: Divoké odchody z premiéry filmu Rok vdovy

Divoké odchody z premiéry.
Zdroj: Pavel Dvořák/eXtra.cz
Předchozí Další
+ Dalších 90 fotografií
Premiéra filmu

Pražské kino Lucerna opět praskalo ve švech. Ve středu večer proběhla premiéra filmu Rok vdovy, kam dorazila řada celebrit. Na místě akce byla také redakce eXtra.cz. Po skončení promítání nastal čas na bujarý večírek, během nějž tekl alkohol proudem a všichni sršeli skvělou náladou. Kdo byl hlavní ozdobou after party a kdo ji uzavíral? 

Očekávaný film Rok vdovy režisérky Veroniky Liškové si ve středu večer odbyl slavnostní premiéru v pražské Lucerně, kam dorazila řada osobností a také redakce eXtra.cz. Velkou pozornost na sebe strhla bývalá první dáma Dagmar Havlová, která opět vypadala naprosto úchvatně.

Největší hvězdou večera byla ale bezesporu představitelka hlavní role Pavla Beretová, která svým vzhledem naprosto vyrazila dech. Půvabná herečka vsadila na tmavě modré saténové šaty, v nichž ukázala svůj nadupaný dekolt. Pavla se během večera nejvíce bavila s Martinou Preissovou a také s Dagmar Havlovou, jež byla mezi prvními, kdo opustil večírek. Martina Preissová, jež se v sobotu objevila také na předávání cen Thálie 2024, se také dlouho nezdržela a z Lucerny odcházela sama.

Rašilov podpíral manželku Lídu

Kdo se ale na after party zdržel, byla právě Beretová nebo například známý milovník bohémského života Jiří Macháček, který na baru spokojeně popíjel pivo a bavil se se svými kolegy z branže, s nimiž si měl co říci, neboť se ve společnosti objevil po delší době.

Video: Podívejte se na rozhovor se Sašou Rašilovem.

Mezi posledními odcházel herec Saša Rašilov. Nová tvář nekonečného seriálu Ulice na premiéru dorazila spolu s manželkou Lídou, jež vsadila na velmi odvážný outfit v podobě koženkové midi sukně, průsvitného topu a krajkové podprsenky. Když spolu dvojice kolem jedné ráno odcházela domů, Rašilov musel svou milovanou ženu podpírat. Bylo na ní znát, že si pořádně vyhodila z kopýtka a celý večer se náramně bavila. Zato její partner pil nealko, i tak se ale rozhodně nenudil.

Na momenty z premiéry Rok vdovy se podívejte v naší obsáhlé fotogalerii.

Natalia z Love Islandu šije do Tadeáše a Dana: Obvinila je z falešnosti. Sama schytala hejty

Související články

Další články

Nejnovější kauzy