Trendy
válka na Ukrajině StarDance 2024 Výměna manželek 2024 Love Island 2024

Zmatky s koncem Bouškové v Prostřeno! po 15 letech: Rozčilený Vydra v tom udělal jasno

Václav Vydra s Janou Bouškovou.
Zdroj: herminapress.cz
Předchozí Další
+ Dalších 8 fotografií
VYVRÁCENÍ

Dokáže si snad někdo představit tuhle reality show amatérských kuchtíků bez jízlivých, ale přátelských průpovídek a šťouchanců manželského páru Václava Vydry (68) a Jany Bouškové (70)? Podle deníku Aha! nyní kvůli nemoci herečky dvojice v pořadu po patnácti letech končí. Vydra to ale pro eXtra.cz vyvrátil.

Boušková a Prostřeno!: Spekulace o konci

Málokdo je tak neodmyslitelně spjatý s jedním pořadem jako herecká manželská dvojice Václav Vydra a Jana Boušková s kuchařským Prostřeno! V něm týden co týden bojují lidé z řad diváků o peněžitou výhru ohledně svého umu za plotnou. A populární komentátoři k tomu přidávají své poznámky – respektive, abychom byli přesní, čtou předpřipravený, umně vytvořený text z klávesnic scenáristů.

Jenže podle některých zdrojů je s tím nyní šmytec. Po patnácti letech má podle zdrojů deníku Aha! končit Jana Boušková. A to prý z důvodu podlomeného zdraví.

„Diváci ji s Vaškem uslyší už jen v dílech, které jsou natočené. Pak už ne,“ uvedl pro web údajně důvěryhodný zdroj.


Vypadalo to, že do sebe vše zapadá

Při nedávném účinkování manželů v pořadu tentokrát výjimečně v roli soutěžících se divákům zdálo, že dříve energická dáma působila strnule a unaveně. „Janička před časem prodělala složitou operaci, v současné době je již v plném pracovním nasazení. Namlouvá Prostřeno!, hraje, komentoval to tehdy Vydra.

Zdálo se, že vše je na dobré cestě.

A nyní taková překvapivá informace, která fanoušky pořadu i obou herců pořádně zasáhla.


Nikdo nekončí, zlobí se Vydra

Redakce eXtra.cz nyní kontaktovala herce s dotazem, co je na konci jeho manželky v pořadu pravdy. Ten to ale kategoricky vyvrátil.

„Ne, vůbec o tom nic nevím. Docela mě tím naštvali. Volal jsem na produkci, tam to prý od rána nějak řeší. Je to naprostá blbost. Diváky můžete uklidnit, konec se nekoná,“ uvedl k tomu pro eXtra.cz Vydra.

Doporučené video: Václav Vydra a Jana Boušková v Prostřeno!:


Pokud nedošlo k nějakému manévru z druhé strany, tedy televizní, o kterém by se moderátoři zatím nedozvěděli, mohou si tedy obdivovatelé páru oddechnout, že tahle jízda ještě zdaleka nekončí...

Honza Musil odhalil tajemství Nebezpečných vztahů: Jsou tam herci, ale pláč je pravý, tvrdí

Související články

Další články

Nejnovější kauzy