Trendy
Karel Heřmánek Love Island 2024 Výměna manželek 2024 Clash of the Stars 9

Zmoklá slepice Bianca Censori: Do kina přišla ve zcela průhledném topu a kalhotkách

Bianca Censori ukázala prsa.
Zdroj: Koláž eXtra.cz/Profimedia
Předchozí Další
+ Dalších 16 fotografií
Bizár

Bianca Censori (29) a raper Kanye West (47) opět nepřekvapili. Do kina v Los Angeles vyrazili jako obvykle dost extravagantně odění. Australská modelka na sobě klasicky neměla téměř nic. Ukázala prsa v celé kráse ve zcela průsvitném topu a k tomu oblékla tělové kraťasové kalhotky. Americký hudebník zase vsadil na opačný extrém a byl zahalen od hlavy k patě v černém outfitu, jak upozornil Daily Mail. 

Kanye West a Bianca Censori se společně vydali do kina v Los Angeles. Vypadá to však, že je film příliš nezaujal, protože jen po pětačtyřiceti minutách z kina zadním východem zase odešli, jak upozornil web Daily Mail.

Australská modelka opět nezklamala. Na sobě měla zcela průhledný top, pod nímž jí byla vidět prsa. K nim si vzala kraťasové kalhotky, černé sandálky na podpatku a kšiltovku. Tentokrát se rozhodla ani nelíčit, což způsobilo, že s uplácnutými vlasy a překvapeným výrazem vypadala jako zmoklá slepice.

Neustále porušuje dress code

Kanye zase předvedl opačný extrém, jak je u něj již zvykem. Na sebe si vzal černou mikinu s kapucí, kalhoty, sluneční brýle a boty.

Vypadá to, že tito dva rozhodně nebudou respektovat pravidla, co se týče dress codu. Před pár dny přišla Bianca do jedné z losangeleských restaurací v podobném zcela průsvitném topu, ačkoli jedno z pravidel této restaurace je, že se mají návštěvníci oblékat do „business casual“ oblečení. Restauratéři následně uvedli, že Biance a jejímu manželovi zakážou vstup do jejich restaurací, jak uvedl Mirror.

Clash of the Stars čekají radikální změny. Le Sy potvrdil, že organizace kvůli skandálům přitvrdí

Související články

Další články

Nejnovější kauzy