Trendy
Karel Heřmánek Výměna manželek 2024 Clash of the Stars 9 Love Island 2024

Zoufalá Angie Mangombe je kvůli Clashi na dně a bez peněz: Nemám ani na dovolenou, kňučí

Angie doplácí na svou účast v Clashi.
Zdroj: Herminapress/Pavel Dvořák/eXtra.cz/koláž
Předchozí Další
+ Dalších 8 fotografií
COTS

Angie Mangombe si svou účastí v Clash of the Stars zřejmě pořádně zavařila. Kvůli skandálům, které cloumají s celou organizací, s ní sponzoři ukončili spolupráci a ona tak nemá peníze ani na to odjet se synem na dovolenou. "Přiznávám, že jsem momentálně influencer bez peněz. Přišla jsem o velkou spoustu peněz," přiznala na sociálních sítích. 

Angie přišla o veškeré sponzory

Organizace Clash of the Stars se zmítá v problémech. Nejdříve přišel skandál Samira Marginy přímo na tiskové konferenci, kde se nevybíravě pustil do celé LGBT komunity a vyhrožoval jim smrtí. Uplynulo pouze pár dní a organizátoři museli řešit další skandál, a to konkrétně hajlování Hanky Gelnarové, s níž se má utkat právě Angie Mangombe.


Incidenty, které se v poslední době odehrály, vyjdou pořádně draho i exotickou krásku. Na sociálních sítích přiznala, že je na dně, jelikož s ní vypověděli spolupráci téměř všichni sponzoři. "Můj život... ty vole, to je prostě neuvěřitelné. Jelikož budu mít na mé plachtě celkem dost místa, spoustu místa. Nepodařilo se mi překecat ani jednu firmu, protože absolutně nesouhlasí s tím, co se nyní v Clashi děje," vysvětlila zdrcená Angie.

Doporučené video: Rozhovor s Angie Mangombe:


Nemůže si dovolit vzít syna na dovolenou

Přišla tak o nesmírnou sumu peněz a momentálně si nemůže ani dovolit vzít synka Rafaela, kterého má s Josefem Kůrkou, na dovolenou. "Nikdo s tím nechce mít nic společného, takže jsem přišla o velkou spoustu peněz a pojedeme leda tak do prdele s malým a ne k moři. Nemám tady nějakou firmu, která se toho nebojí a chtěla by být na mé plachtě?" prosila o pomoc.


Malovala si přitom dovolenou v Řecku, od které nakonec musela upustit. Přiznala, že její finanční situace je momentálně opravdu kritická. "Já se sice směju, ale takhle já řeším stresové situace. Přišla jsem o sponzory a ještě o spolupráci, která už není. Přiznávám, že jsem momentálně influencer bez peněz," zakončila s povzdechem.

Angie už na skandál své soupeřky stihla reagovat, a to konkrétně tak, že ji obdarovala učebnicí dějepisu, aby si doplnila své nedostatky. Hajlující Hanka totiž údajně nevěděla, jakého gesta se dopouští. "Nejsem žádný nácek, doma nemám žádné kříže nebo podobné symboly. Nesympatizuju s tím. Já jsem neznala to gesto, že ta pravá ruka je nahoře," omlouvala své chování na B4 the Clash, jak jsme již psali.

To byl zase týden: Petr Pavel promluvil o plastice Jaromíra Soukupa. Vyměnila sexy mozek za toxic mozek, řekl o Feuereislové

Související články

Další články

Nejnovější kauzy