Trendy
válka na Ukrajině EURO 2024 Clash of the Stars 8 Festival ve Varech 2024

Duchovní pouť Aleny Schillerové ji dovedla až na Čapák. Babišovo vysvěcení kapličky prožívala, lidé jí to nebaští

Alena Schillerová se zúčastnila vysvěcení kapličky na Čapím hnízdě.
Zdroj: Se souhlasem Aleny Schillerové
Předchozí Další
+ Dalších 5 fotografií
politička

V areálu Čapí hnízdo, který patří Andreji Babišovi, se konala velká sláva. Kněz zde totiž vysvětil novou kapličku. "Měla jsem tu čest být při slavnostním vysvěcení nové kapličky v areálu Čapí hnízdo. Pomodlila jsem se, aby se stala místem pokoje, naděje a lásky. Aby každý, kdo k ní přijde, našel blízkost Boha a povzbuzení na své životní cestě," napsala k tomu na svém Facebooku Alena Schillerová. Lidé jí ale lásku ke křesťanství příliš nevěří a mají to za divadlo. 

Andrej Babiš se v poslední době rozhodl prezentovat svoje hnutí ANO více konzervativně a křesťansky. Nejnovější počin v jeho farmě Čapí hnízdo mu k tomu má nejspíš napomoci. Kněz zde totiž vysvětil novou kapličku.


"Měla jsem tu čest být při slavnostním vysvěcení nové kapličky v areálu Čapí hnízdo. Pomodlila jsem se, aby se stala místem pokoje, naděje a lásky. Aby každý, kdo k ní přijde, našel blízkost Boha a povzbuzení na své životní cestě," okomentovala počin na Facebooku bývalá ministryně financí Alena Schillerová.

Estébák si nechal vysvětit Čapák, jdu zvracet, píšou lidé

S pochopením se však nesetkala. "Jdu zvracet... estébák, co tady spolupracoval léta s komunistickým režimem (který zničil církev a rozvrátil morálku národa) a nedávno okradl stát o 50 milionů (který zloděj radši vrátil), si nechal vysvětit Čapák," píše pod jejím příspěvkem Lukáš.

"Nepokradeš!!! To by si celé vaše hnutí mělo připomenout, protože toto je výsměch všem věřícím. Když vidím tohle, vzpomenu si na to, jak Ježíš vyhnal kupčíky z chrámu," napsala Kateřina. "Připadá mi to směšné. Za socialismu byli samí ateisti a najednou všichni silně věřící. Paní Schillerová, vás by nevzali ani na střední, natož tak na vysokou, kdybyste chodila do kostela. Sakra, kdy jste prozřela? Je to všechno pokrytectví a divadlo," myslí si Drahomír.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy