Trendy
Karel Heřmánek Love Island 2024 Výměna manželek 2024 Clash of the Stars 9

Hrůzná vražda krásné házenkářky: Našli ji omotanou fólií pod pískovištěm, kde si hrály její děti

Vražda Cynthie Simsik na Slovensku: Házenkářku našli zabalenou v igelitu pod pískovištěm
Zdroj: Polícia SK/NB1 profesionální liga/koláž eXtra.cz
krimi

Slovensko je v šoku ze smrti úspěšné házenkářky Cynthie Simsik (†32). Ta byla od minulé středy nezvěstná. Její otec navíc dostal podivnou zprávu z jejího čísla, že se chce zabít. Její hledání nakonec skončilo hororem. Ženu našli mrtvou v jejím domě, obmotanou igelitem. Podle webu Startitup nyní policie obvinila jejího přítele z vraždy. 

Záhadnou smrt mladé sportovkyně řeší sousední Slovensko. Po házenkářce Cynthii Simsik se minulou středu slehla zem. Následně po ní její rodina vyhlásila pátrání, do kterého se zapojili i dobrovolníci. To však skončilo nejhorší možnou variantou.

Ačkoliv Cynthiin přítel Juraj (44) původně tvrdil, že v jejich domě není, o několik dní později se podle webu Nový Čas přihlásil s advokátem na policii s tím, že se jeho láska oběsila, on zpanikařil a schoval ji. Její tělo bylo omotané igelitem a nacházelo se v šachtě pod pískovištěm, na kterém si pravidelně hraje její syn s dcerou. Podle Juraje se Cynthia oběsila.

Přítel Cynthie ji měl uškrtit lanem a hodit do šachty

Je pravdou, že její otec dostal po vyhlášení pátrání děsivou zprávu, že se chystá ukončit svůj život. Podle otce byla napsaná bezchybnou maďarštinou, kterou nemluvila, takže ho tato slova víc než vyděsila.

Slovům Juraje od počátku nevěřil. A policie podle všeho také ne. Podle nejnovějších informací, které získal web Startitup, vyšetřovatel ve středu ráno vznesl obvinění proti Jurajovi Csiffarymu z vraždy Cynthie. Maminku dvou dětí měl podle obvinění uškrtit lanem, poté zabalit do fólie a vložit do zmíněné vodovodní šachty pod pískoviště.

Bývalý příslušník kriminálního úřadu Finanční správy se měl k hroznému činu přiznat minimálně třem rodinným příslušníkům.


Tragédie dopadá také na devítiletého syna zavražděné sportovkyně. „Chlapec má 9 let, byl velmi vázaný na matku. Ještě neví, co se stalo, hledáme psychologa, který nám pomůže mu to říct,“ uvedl Cynthiin otec Tibor, pro Nový Čas. Dceřin druh prý nepracoval. "Veškerá zátěž rodinného života bylo na mé dcerce," dodal zdrcený otec.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy