Trendy
Výměna manželek 2024 Love Island 2024 5 let od smrti Karla Gotta StarDance 2024

StarDance podle Babiše a Schillerové. Jak křepčení politiků hodnotí jeden z nejlepších tanečníků Česka

Jan Onder okomentoval taneční kreace členů hnutí ANO.
Zdroj: koláž eXtra.cz/Tomáš Martinek, Pavel Dvořák, Herminapress
Předchozí Další
+ Dalších 8 fotografií
názor

Představitelé hnutí ANO umějí rozpohybovat boky. Alena Schillerová i Andrej Babiš tu a tam přidají na své sociální sítě videa, na kterých tančí jak klasický tanec, tak i křepčení na moderní hudbu. Skrývá se v nich skrytý talent? Na to se redakce eXtra.cz zeptala tanečníka Jana Ondera, kterého lidé znají z oblíbené show StarDance.

Roztodivné tanečky tiktokové královny Aleny Schillerové se staly už legendární. Její portfolio je vcelku široké, ukázala se nejen při klasickém tanci, ale umí i vlnit boky s mladými.

Stejně tak předseda hnutí ANO si tu a tam zakřepčí. Nedávno Andrej Babiš oslavil vítězství své strany v krajských volbách 2024 tanečkem s exministryní spravedlnosti Helenou Válkovou. Video se stalo ihned virální. Své kreace na Instagramu ukázal expremiér i na Oktoberfestu, kde předvedl sólíčko v bavorském kroji.

Názor tanečníka Jana Ondera

Redakci eXtra.cz zajímalo, jak by jejich um zhodnotil profesionál, a tak oslovila dvojnásobného vítěze StarDance Jana Ondera. "Andrej Babiš je prkenný a pohyby pánví má velmi tvrdé, ale to neznamená, že by se tančit nenaučil. Vždy jde o to, jakou má člověk vytrvalost, a to on asi má," řekl profesionální tanečník.

Doporučené video: Alena Schillerová v pořadu eXtra Host.

Naopak exministryně financí si vysloužila pochvalu. "Paní Schillerová je podle mě velmi temperamentní a má to v těle, je velmi přirozená," uvedl a dodal, že dělá hezkou kubánskou osmičku v pánvi. "Tak by to mělo být," dodal k videu, na kterém Schillerová se šéfem trsá na cimbálovku.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy