Trendy
Karel Heřmánek Love Island 2024 Výměna manželek 2024 Clash of the Stars 9

Módní nevkus Jany Černochové na Ukrajině: Česko reprezentovala ve zmačkané košili a obleku v nelichotivé barvě

Jana Černochová
Zdroj: profimedia
Předchozí Další
+ Dalších 7 fotografií
Módní policie

Ministryně obrany Jana Černochová (50) odjela na třídenní návštěvu Ukrajiny. Při té příležitosti uctila památku československých legionářů a vojáků padlých v druhé světové válce, jak stojí v tiskové zprávě na webu ministerstva obrany. Na událost tohoto typu ale měla Černochová zvolit mnohem elegantnější oděvy než ty, které nakonec vynesla, jak se ostatně můžete podívat v galerii.

Jana Černochová jakožto ministryně obrany odjela na třídenní návštěvu Ukrajiny, kde nejenže uctila památku československých legionářů a vojáků padlých během druhé světové války, ale připomněla i oběti vojáků z českých zemí bojujících v rakousko-uherské armádě. Návštěvu země zakončila pietní akcí u zborovské mohyly, jak stojí v tiskové zprávě na webu ministerstva obrany.

„Navštívili jsme místa, která jsou úzce spojena s našimi vojáky z první i druhé světové války. Oběti obou velkých válek a hrdiny z východní fronty je potřeba si připomínat i v souvislosti s právě probíhající nesmyslnou agresí putinovského Ruska,“ uvedla Černochová. Snímky z třídenní návštěvy pak ministryně sdílela na svých sociálních sítích.

Černochová příliš neokouzlila

Na třídenní návštěvu Černochová nezvolila příliš elegantní outfity. Zatímco jeden den oblékla staromódní bílou halenku s šátkem, další den zvolila opět nepříliš moderní hnědý oblek, jehož barva nebyla zrovna nejlichotivější. K modelu s až moc širokými nohavicemi pak vynesla tyrkysovou košili zapnutou až ke krku. Outfit doplnila o tmavě zelené semišové střevíčky s mašlí, které se k celkovému looku příliš nehodily. Tohle se zkrátka vůbec nepovedlo.

Zřejmě nejlepší outfit, který na Ukrajině vynesla, byly delší černé šaty s tělovými lodičkami na nižším podpatku. Ničím extra nenadchly, ale ani nijak nevadily.

Na outfity Jany Černochové se podívejte v galerii.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy