Trendy
Karel Heřmánek Výměna manželek 2024 Povodně 2024 Love Island 2024

Neštěstí na Zlínsku: Tříletého chlapečka tam přejela sekačka na trávu, je těžce zraněný

Zásah u chlapce, zraněném sekačkou.
Zdroj: ZZS Zlínského kraje
Předchozí Další
incident

K vážné nehodě došlo v obci Zádveřice na Zlínsku. Teprve tříletého chlapce tam zranila sekačka na trávu. Na místo vyjeli záchranáři a nasazen byl i vrtulník. Chlapec utrpěl vážné zranění na noze a po podání léků proti bolesti byl převezen do brněnské nemocnice, jak uvedla Záchranná služba Zlínského kraje.

Sekačka na trávu přejela podle tn.cz teprve tříletého chlapce. Stalo se tak v neděli v podvečer v obci Zádveřice na Zlínsku. K chlapci vyrazily dvě záchranářské posádky, včetně té s lékařkou, z výjezdové základny ve Zlíně.

Chlapec podle záchranářů utrpěl vážné zranění nohy. Dispečerka zdravotnického operačního střediska požádala o vzlet i leteckou záchranou službu.

Chlapec musel dostat léky na bolest

Chlapci následně lékařka podala medikamenty včetně léků na bolest. Záchranáři také dítěti ošetřili a překryli rány, podali infuzní roztok a naložili končetinové dlahy. Zraněný hoch byl poté sanitkou převezen na heliport Krajské nemocnice T. Bati ve Zlíně, kde jej předali leteckým záchranářům. Ti ho i s jeho maminkou dopravili do brněnské dětské Fakultní nemocnice.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy