Trendy
Karel Heřmánek Love Island 2024 Výměna manželek 2024 Clash of the Stars 9

Otřesné týrání dogy v Dubovanech: Nebohou fenku přivázali za auto a pak ji za ním táhli

Zubožená doga měla po těle značná poranění.
Zdroj: Policie SR
Předchozí Další
týrání zvířat

K těžko uvěřitelnému případu týrání zvířete došlo na Slovensku. Dva lidé z obce Dubovany měli přivázat za auto argentinskou dogu a pak ji za sebou táhli. Zvíře mělo mnohočetná poranění po celém těle. Obviněným hrozí až tři roky za mřížemi, jak informovali slovenští policisté na sociálních sítích.

Na Slovensku vyšetřují neuvěřitelný případ týrání zvířete. V obci Dubovany se dva lidé rozhodli, že psa přivážou za auto a pak ho za vozem budou vláčet.

Pes skončil se zraněními po celém těle

Jak uvedla TV JOJ, čtyřletá argentinská doga skončila s mnohačetnými zraněními po celém těle. Podle vyjádření slovenské policie, která o činu informovala na Facebooku, hrozí oběma obviněným z trestného činu týrání zvířat až tříleté vězení. K neskutečnému týrání se zřejmě uchýlili jen tak pro zábavu. Fenka byla nalezena v kritickém stavu a byla převezena na veterinární kliniku.

"Policie v této souvislosti upozorňuje občany, že jakékoli bezdůvodné jednání směřující ke zranění nebo k usmrcení zvířete je protiprávní jednání ve smyslu zákona o veterinární péči," napsali dále policisté.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy