Trendy
válka na Ukrajině EURO 2024 Clash of the Stars 8 Festival ve Varech 2024

Střelba na dálnici D35. Drsná hádka dvou mužů skončila krvavým zraněním

Policie řešila konflikt mezi dvěma muži, ke kterému došlo poblíž dálnice D35 u obce Dolní Roveň
Zdroj: Policie ČR
incident

Policisté v pondělí řešili konflikt mezi dvěma muži poblíž dálnice D35 u obce Dolní Roveň. Podle policistů jeden muž při potyčce utrpěl střelné poranění, po druhém z nich následně pátrali, pak na sociální síti X oznámili jeho zadržení. "Kriminalisté nyní zjišťují bližší okolnosti potyčky. Další informace poskytneme, jakmile to situace dovolí," uvedli.

Policie vyšetřuje konflikt mezi dvěma muži poblíž dálnice D35 u obce Dolní Roveň na Pardubicku. Jeden utrpěl střelné poranění, druhého po krátkém pátrání zadržela. Informaci o potyčce a zadržení podezřelého muže policie zveřejnila na síti X.

Podle ředitele Zdravotnické záchranné služby Pardubického kraje Igora Paara na místo jely dvě posádky záchranářů. "Bylo to na benzinové stanici Shell směrem na Vysoké Mýto, bližší informace zatím nemám," řekl Paar ČTK.

Policie už muže, který se zúčastnil potyčky, zadržela. Další informace o případu poskytne později.

Muž šel na benzinku a následně byl postřelen

„Na místě jsou kriminalisté a zjišťují přesné okolnosti potyčky. Stalo se to nedaleko benzinové stanice Shell. Poškozený zhruba v devět hodin šel na tuto benzinku a pak ho z ní odvezla zdravotnická záchranka,“ sdělila Novinkám mluvčí policie Iveta Kopecká.

Zadržený muž je podle policistů ročník 1974, postřelený ročník 1990. Další informace policisté neuvedli.

Po podezřelém podle Novinek pátrali policisté i s dlouhými zbraněmi. Na místě byl rovněž vrtulník letecké služby s termovizí.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy