Trendy
Karel Heřmánek Hell's Kitchen Česko 2024 Love Island 2024 Výměna manželek 2024

Tragická smrt slavné motorkářky: Krásné Tanye se stala její největší láska osudnou

Zemřela ruská motorkářka.
Zdroj: Koláž eXtra.cz/Profimedia
Předchozí Další
+ Další fotografie
Tragédie

Během tragické srážky motorky s nákladním vozem zemřela krásná ruská motorkářka Tatyana Ozolina (†38), známá jako MotoTanya. Podle informací Daily Mailu podlehla svým zraněním u tureckého města Milas, když jela se dvěma dalšími přáteli na motorce z Izmiru do Bodrumu. 

Nedaleko tureckého města Milas došlo k tragédii. Během jízdy na motorce zemřela krásná osmatřicetiletá Ruska Tatyana Ozolina, která byla na sociálních sítích známá jako MotoTanya. Influencerku na sociálních sítích sledoval milion lidí a její profil s motorkami byl mimořádně populární.

Spolu s Tatyanou cestoval ještě motocyklový blogger Onur Obut a další člověk, který jako jediný vyvázl bez zranění. „Obut byl vážně zraněn a poté převezen do Milas Government Hospital. Tatyana Ivanovna Ozolina na místě zemřela,“ citoval blízký zdroj deník Daily Mail.

Poslední příspěvek

Předpokládá se, že příčinou nehody mohla být ztráta kontroly řízení. Tatyana se měla srazit s náklaďákem a na místě svým zraněním podlehla. Z místa činu vznikly fotografie, na nichž je zachycena Tatyanina ikonická červená motorka BMW, jen kousek od ní leželo již igelitem přikryté mrtvé tělo mladé Rusky.


Poslední příspěvek, který MotoTanya přidala na Instagram, byl ten, kdy sedí na zemi a pomalu do ní "drcne" její motorka. V pozadí se tyčí turecké hranice. Právě přes tyto hranice jí před několika dny zakázali celníci přejet, mohla jít jen pěšky, ovšem motorku musela nechat v Turecku. Musela se tak rozloučit s plánovanou šňůrou po Evropě. Jsem naštvaná, že nemohu jet do Evropy, ale ne až tak moc, protože jsem věděla, že se to může stát. Proto jedu dál a pokračuji v objevování krásného, vřelého a pohostinného Turecka,“ napsala k videu.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy