Trendy
Výměna manželek 2024 Povodně 2024 Oktagon 61 Love Island 2024

V Praze našli v garáži zavražděnou dívku: Na její zmizení upozornila sousedka a věrný pejsek

ilustrační foto
Zdroj: Profimedia.cz
Vražda

Pražská policie vyšetřuje mrazivý případ vraždy mladé ženy z Prahy 10. Na její zmizení upozornila sousedka, které bylo podezřelé, že 19letou dívku více než dva týdny nepotkala. Podezřelý z hrůzného činu je 22letý bývalý přítel zavražděné dívky, který se již částečně přiznal. S informací jako první přišla TV Nova. 

Hrůzným činem se od poloviny srpna zabývají pražští kriminalisté. Těm se ozvala žena, že již delší dobu neviděla svou teprve devatenáctiletou sousedku. Podivný byl také neustálý štěkot jejího psa, a proto se rozhodla, že zavolá na linku 158. Okamžitě se rozjelo pátrání, které mělo ten nejhorší možný konec.

Dívka byla zavražděna

"Po domovní prohlídce začátkem září jsme našli tělo pohřešované," řekl televizi Nova vyšetřovatel pražské mordparty Jiří Hacker. Podle informací TV Nova měla být v garáži. Kdy přesně zavražděná zemřela, budou zjišťovat odborníci. Jak pohřešovaná zemřela, nechtěl Hacker specifikovat. „Toto víme jen my a pachatel,“ odpověděl, jak uvádí portál Novinky.

Podle všeho vraždil expřítel

Dívka v rodinném domě bydlela se svým o tři roky starším přítelem, který je podezřelý ze spáchání zločinu. Zadržela ho zásahová jednotka, k činu se podle Hackera částečně přiznal. "Obviněný se doznal k tomu, že má částečně podíl na smrti té poškozené," poznamenal Hacker.

Soud ho v pátek poslal do vazby, jak pro TV Nova uvedla státní zástupkyně Jana Murínová. Jiří Hacker dodal, že podezřelý je stíhaný pro zvlášť závažný zločin vraždy a hrozí mu až výjimečný trest.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy