Trendy
válka na Ukrajině Výměna manželek 2024 MS v hokeji 2024 Survivor 2024 - aktuálně

Tajné plány Zuzany Plačkové: Královna slovenského Instagramu prozradila své největší letošní touhy

 Zuzana Plačková a její tajné plány: Infuencerka prozradila své největší letošní touhy
Zdroj: se souhlasem Zuzany Plačkové
+ Další 4 fotografie
rodina

Úspěšná podnikatelka a královna slovenského Instagramu Zuzana Plačková se loni stala maminkou. Společně s manželem Reném se tak po více než sedmi letech společného soužití dvojice těší z rodičovské premiéry, a jak se zdá, malý syn Dion se brzy dočká sourozence! Influencerka totiž na svém Instagramu prozradila své cíle pro rok 2023 a odhalila, že plánuje další miminko. 

Influencerka Zuzana Plačková a René Strausz jsou svoji již několik let. Na společnou cestu životem se pár rozhodl vydat v roce 2015. Tehdy proběhla první svatba na úřadě a o čtyři roky později si své životní "ano" hrdličky řekly ještě jednou, a to ve velkém stylu ve víru Las Vegas.

Loni jejich lásku zpečetilo narození syna Diona, z jehož příchodu se pár těšil začátkem září. Jak to tak vypadá, malý chlapeček jedináčkem nejspíš dlouho nezůstane.

Plačková plánuje další miminko

Společně s příchodem prvního potomka se Zuzana a René vzali i potřetí, jak jsme psali. Tentokrát si manželský slib řekli v kostele. Rodičovskou roli si dvojice náramně užívá a zdá se, že šťastná rodinka se brzy rozšíří o dalšího člena. Influencerka se totiž na svém Instagramu nechala slyšet, že plánuje další miminko.

Pokud vše vyjde podle plánu, početí druhého potomka by si influencerka přála hned v tomto roce. Nyní kvůli snazšímu otěhotnění je dokonce v lázních, kde podstupuje různé procedury. Necháme se překvapit, kdy radostná novinka v podobě oznámení těhotenství přijde.

Syna před veřejností chrání

Plačková patří mezi nejsledovanější tváře českých a slovenských sociálních sítí. Jako jedna z nejznámějších osob na našem internetu si své soukromí bedlivě střeží a před veřejností chrání především malého Diona. I když své profily zahrnuje společnými láskyplnými snímky, jeho tvář zatím influencerka neodkryla.

Další rána pro Veronicu Biasiol. Po vlně hejtů během Miss jí ublížila vlastní maminka. Kráska přiznala velké zklamání

Související články

Další články

Nejnovější kauzy