Trendy
válka na Ukrajině Iveta Bartošová Výměna manželek 2024 Survivor 2024

Anička Slováčková umře, šokoval Novotný: Její tatínek reagoval drsným výrokem o prasatech

Pavel Novotný pohřbil  Aničku Slováčkovou: Táta Felix reagoval výrokem o prasatech
Zdroj: Herminapress/koláž eXtra.cz
+ Dalších 5 fotografií
reakce

Pavel Novotný se nechutně vyjádřil ke zdravotnímu stavu Aničky Slováčkové, které se vrátila rakovina. Politikova slova nezůstala bez odezvy a téměř ihned na ně reagoval pro eXtra.cz její otec Felix Slováček. "S prasetem nemá cenu se zaobírat, jinak dostane příliš velký prostor, který si nezaslouží," uvedl muzikant.

Pavel Novotný (ODS) spustil na sociální síti X poprask svými slovy o rodině Slováčkových. "Felix byl vždycky debil. Dávám mu pokoj asi rok a půl, co vím, že mu zemře dcera. Anička bohužel nemá žádnou šanci. Ale tohle přehnal," uvedl starosta Řeporyjí v reakci na Slováčkovu podporu předvolební akce koalice Stačilo, spojené s KSČM.

Anička Slováčková přitom nyní zažívá těžké období po návratu rakoviny. Zpěvačka se však nevzdává a s nemocí zarputile bojuje.

V reakci na Novotného slova přišla okamžitá vlna kritiky a Novotný následně příspěvek smazal. Přidal i jakousi omluvu. "Tak já se tedy omlouvám, za zcela nevhodný tweet týkající se rodiny Slováčkovy (Slováček s Patrasovou prostě, neumím to skloňovat). A jděte na týden do prdele. Omlouvám se upřímně a nesmírně svého tweetu lituji," napsal politik.


Felix Slováček: S prasetem se nemá smysl zaobírat

Redakce eXtra.cz s žádostí o reakci kontaktovala Felixe Slováčka. "S prasetem nemá cenu se zaobírat, jinak dostane příliš velký prostor, který si nezaslouží," uvedl. "Jedu teď na týden na Maltu, během toho se rozmyslím, jestli s tím budu dělat něco dál, ale spíš se na něj vykašlu," dodal muzikant.

Po Novotného výrocích vyzvala politiky vládní koalice o reakci šéfka komunistů Kateřina Konečná. Ti se však k odsuzování Novotného příliš neměli.

"Paní Konečná, s Pavlem Novotným se na řadě věcí neshodnu, na jedné však určitě ano, že komunisté jsou košťata a zločinci," uvedla například v první reakci Danuše Nerudová. V dalším příspěvku však už napsala, že "ten spodní komentář je samozřejmě za mě přes čáru".

Doporučené video: Rozhovor s Aničkou Slováčkovou:


"Jako komunistka nemáte absolutně žádný nárok kohokoliv moralizovat. Vy reprezentujete bezpráví, útlak a odporné vrahy. Tak to ani nezkoušejte," napsala zase v reakci europoslankyně a kandidátka do Evropského parlamentu za ODS Veronika Vrecionová.

Královna kabelek a šátečků Alena Schillerová: Když vidím staré fotky, šla bych se zastřelit

Související články

Další články

Nejnovější kauzy